18 YTL için birbirlerini ezdiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
18 YTL için birbirlerini ezdiler
Adana'da, Şartlı Nakit Transferi kapsamında verilen en az 18 YTL'lik eğitim yardımını alabilmek için banka önünde sıraya giren kadınlar ile çocukları ezilme tehlikesi geçirdi.

Kaymakamlıklara bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından 2 ayda bir öğrenci başına ödenen eğitim yardımı, banka önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Sabahın ilk ışıklarıyla bankanın önüne gelen aileler, yaklaşık 300 metre kuyruk oluşturdu. Bankanın Kuruköprü Şubesi önünde sabahın ilk saatlerinden itibaren çocuklarıyla birlikte sıraya giren kadınlar, eğitim yardımını alabilmek için ezilme tehlikesi geçirdi. Anneleriyle birlikte sıraya giren çocuklar da izdiham sırasında ezilme tehlikesi geçirirken, bazı çocuklar ise anneleriyle sırada beklerken uyuyakaldı.

Kuyrukta bekleyen kadınlar, çocuklarını bırakacak kimseleri olmadığı için yanlarında getirmek zorunda kaldıklarını söyleyerek, "Eğitim yardımı almak için saatlerce bekliyoruz. Sadece 18 YTL almak için işkence çekiyoruz. Çocuğumuzla birlikte rezillik çekiyoruz" dediler. Şartlı Nakit Transferi kapsamında ilköğretim öğrencisi erkek çocuk için 18 YTL, kız çocuk için 22 YTL, ortaöğretimde okuyan erkek öğrenci için 28 YTL, kız öğrenci için ise 39 YTL ödeme yapılıyor.
 


POWER

POWER

Üye
İhtiyaç sahipleri belirlense. Bunlara evlerinde ödeme yapılsa onlar da biz de insana değer verildiğini görsek çok mu? Türkiye'de insanın değeri yok tam tersi borçla doğduğumuz için hayvandan beter muamele görüyoruz!
 
CEREN

CEREN

Üye
Türkiye işte neolcak artık şaşırmıyorum bne
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ne yapsınlar bu devirde 18 Ytl kaç ekmek parası.
 
dreamnurse

dreamnurse

Üye
bırakın 18 ytlyi bir ekmek için bile insanların birbirini ezdiği görüntüler gördük.birileride hala işler yolunda die konuşsun dursun..:@
 
dersimli.h

dersimli.h

Üye
Parasızlık, İclerinde Mutlaka Maddi Durumu Kötü Olan Bir Cok İnsan Vardır...
tesekkurLer
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt