Huawei Mate 8 akıllı telefonun yeni detaylı görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 8 akıllı telefonun yeni detaylı görselleri ortaya çıktı
Kasa gerçekten öyle ise vay canına :sirit:


Huawei’nin yeni üst seviye akıllısı yarın gün yüzüne çıkacak.


Geçtiğimiz günlerde bazı yeni modellerin resmi olarak duyurulduğu etkinlikleri sizlere sunduk ve yarın da Çinli teknoloji devi Huawei, yeni bir etkinlik ile karşımıza gelecek. Bu ay başında yine bir başka etkinlik düzenlemiş olan firma, hatırlanacağı üzere Kirin 950 adındaki yeni yonga setini gün yüzüne çıkarmıştı.



Huawei, yarın düzenleyeceği etkinlikle Kirin 950 yonga setini taşıyan ilk akıllı telefon modelini de duyuracak. Huawei Mate 8 adı ile gelecek olan bu yeni cihaz, üst düzey donanım özellikleri içerecek ve akıllı telefonun yeni detaylı görselleri de ortaya çıktı.

Bu yeni akıllı telefonun arka yüzünde yuvarlak tasarım ile gelen kamera konumlandırılmış ve kameranın hemen yanında LED flaş bulunurken, altında da parmak izi tarayıcısına yer verilmiş. Son dönemde bilindiği üzere Çinli üreticiler hem üst hem de orta seviyede parmak izi tarayıcısına büyük oranda yer veriyorlar.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Huawei Mate 8’in 6″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geleceği kaydediliyor. Yonga seti ise dört Cortex-A72 ve dört Cortex-A53 olmak üzere 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 950 olacak.

Versiyona göre 3GB ya da 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon ayrıca 32GB ya da 64GB dahili veri kapasitesi ile gelecek. 16MP arka kamera cihazda konumlandırılırken, Selfie kamerası ise 8MP çözünürlük sunacak.

İşletim sisteminin Androd 6.0 Marshmallow olacağı belirtilirken, 4.100mAh batarya ve metal kasa tasarımı ile geleceği belirtelim.

http://www.maxicep.com/resim/huawei-mate-8-4.jpg
http://www.maxicep.com/resim/huawei-mate-8-31.jpg
http://www.maxicep.com/resim/huawei-mate-8-2.jpg
http://www.maxicep.com/resim/huawei-mate-8-1.jpg

Huawei Mate 8 akıllı telefonun yeni detaylı görselleri ortaya çıktı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: Dj.Refoo


Sarangni

Sarangni

Üye
Mate 7 fiyatı yüksekti bu daha yüksek olacaktır.
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Ön tasarım harika ötesi arkası berbat ayrıca bu kirin işlemciler ne kadar stabil acaba ? :hmmm
 


Üst Alt