Haber Blackberry Priv firmanın son akıllı telefonu olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Blackberry Priv firmanın son akıllı telefonu olabilir
Bir zamanların efsaneleri yaprak dökümü gibi dökülecek mi yoksa :hmmm


Blackberry’nin yeni Android işletim sistemli akıllısı firma için dönüm noktası olabilir.


Akıllı telefon pazarında bir çok firma yer alırken, Kanada kökenli Blackberry, hem kendi işletim sistemini geliştiren hem de güvenliği ön plana çıkartılmış ve özellikle de kurumsal alana hitap eden modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Blackberry için işler bir süredir iyi gitmiyor. Her dönem zarar açıklamaları, düşen satışlar ve gelirler, işçi çıkartmaları, faaliyet azaltmaları gibi bir çok olumsuz olay ile karşımıza gelmişti.

Android ve iPhone modellerin yükseliş karşısında gerileme sonrasında firma Android üzerinde çalışan bir model sunma kararı vermiş ve Blackberry Priv adı ile geleceği kesinleşmiş olan üst seviye Android cihazını geliştirmişti. Bu model büyük ihtimalle gelecek ay gün yüzüne çıkacak.

BlackBerry CEO’su John Chen, Code/Mobile Konferansı’nda bir konuşma gerçekleştirirken, firma hakkında da bazı bilgiler paylaştı. Chen, Blackberry’nin amacının her sene 5 milyon akıllı telefon satışına ulaşmak olduğunu kaydetti.

Blackberry’nin son finansal raporuna göre firma mali yıl ikinci çeyrekte sadece 800 bin adet akıllı telefon satabildi ve görülen o ki Blackberry’nin hedefin ulaşmakta özellikle de yeni Android modeline bel bağlanmış durumda.

Blackberry Priv akıllı telefon kayar kızaklı QWERTY klavye tasarımı ile gelirken, 5.4″ 2560×1440 piksel Quad HD ekran, Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 18MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

Blacberry’nin yeni akıllı telefonunun başarısı, firmanın ilerleyen dönem için kaderini belirleyecek tek şey olarak görünüyor.

,Blackberry Priv firmanın son akıllı telefonu olabilir - MaxiCep
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Büyük ihtimalle satılır bir firmaya :hmmm
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
bence bu cihaz satar
 
man20

man20

Üye
Kızaklı telefonları nedense hep sevmişimdir QWERTY klavyeli filan ama artık herkes 4 GB ram'e geçiyor bunun 3 Gb olması kötü olmuş.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bence telefon pazarına girmek isteyen yeni bir firma varsa bb yi satın alsınlar hazır şirket işte hem ucuzdur :kop2:
 
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Şirketi değil ama bu cihazı kesin alacağım[emoji7] [emoji7] [emoji16] [emoji16]
 

Emre

Üye
Cihazın fiyatı uygun olursa yok satar bence.
 
Son düzenleme:
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
satarsa bu frima iflas etmeye bilir
bu frima bile ürünlerini satıp iflas etmezse nokia ne yapar
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Tasarımdaki Blackberry farkı ortada, adamlar klavyeyi esirgememişler yine. Ayrıca 3gb ram olmasında sakınca yok bence o da gayet iyi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Rygebin

Rygebin

Üye
Efsane bir bitiş olacak :ehe
 
0MG90

0MG90

Üye
630 dolar olarak belirlenmiş fiyatı :yuru
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

hasanulas67

Üye
BlackBerry Turkiye'de bitti.. Bi dönem efsaneydi ama teknolojide kullaniciya göre yenilik yapilmazsa olacağı budur.. "bknz Nokia"
 
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
BlackBerry Turkiye'de bitti.. Bi dönem efsaneydi ama teknolojide kullaniciya göre yenilik yapilmazsa olacağı budur.. "bknz Nokia"
Örnek olarak Nokia'yı vermissin Nokia battı mı blackberry kadar ?
 


Üst Alt