Avrupa aşkına

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa aşkına
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında Trabzonspor deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup etti

Avrupa Kupalarına kestirme yoldan gitmek için 4. sıraya sarılan , Süper Lig'de kalma mücadelesi veren 'u ateşe attı. Fırtına'ya farklı galibiyeti getiren goller Olcan Adın, Paulo Henrique, Yusuf Erdoğan ve Soner Aydoğdu'dan geldi. Hikmet Karaman önderliğinde son 5 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Kayseri Erciyesspor ise bu mağlubiyetle alt sıralardan kurtulma umudunu son 4 haftaya bıraktı.

Trabzonspor, henüz 5. dakikada Henrique'nin golüyle 1-0 öne geçti. Yusuf'un ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Henrique'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Dakikalar 28'i gösterdiğinde sahneye Yusuf Erdoğan çıktı. Zeki Yavru'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf'un kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top kaleci Gökhan Değirmenci'yi geçerek ağlarla buluştu.

Rakibin defansta yaptığı hatalardan iyi faydalanan Hami Mandıralı'nın ekibi, Yusuf Erdoğan'ın 38. dakikada attığı golle soyunma odası 3-0 önde gitti. Henrique'nin ceza sahası sol çaprazdan pasında topla buluşan Yusuf Erdoğan, yaptığı net vuruşla Gökhan'ı bir kez daha mağlup etti.

İkinci devrede bir çok pozisyona giren Trabzonspor, Yusuf ve Henrique ile fırsatları harcarken, 62. dakikada Olcan Adın'ın attığı golle şova devam etti. Maçta etkili bir performans gözteren Zeki Yavru, orta sahada kazandığı topun ardından derin pasla topu ceza sahasına koşu yapan Paulo Henrique'yle buluşturdu. Henrique bekletmeden sağ kanattan bindirme yapan Olcan Adın'ı gördü. Olcan Adın topla buluştuktan sonra boş kaleye topu ağlarla gönderdi: 4-0

Maçın skorunu 90. dakikada Soner Aydoğdu belirledi. Oyuna sonradan giren Şahin Aygüneş ile girdiği verkaç sonrası rakip asvunmayı oyundan düşüren Soner, yaptığı plase vuruşla kaleciyi ters köşeye yatırdı ve farkı 5'e çıkardı.

Bu galibiyetle puanını 46'ya çıkaran Trabzonspor, en yakın takipçisi 'la arasındaki farkı 3'e çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. Ateş hattında 30 puanda kalan Kayseri Erciyesspor ise 16. sırada kaldı.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Yakti bizi ts kayseriye vermistimm bee
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
531
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt