Haber ZTE Nubia Z11 akıllı telefon üst seviye özellikler ve ilgi çekici tasarım ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Nubia Z11 akıllı telefon üst seviye özellikler ve ilgi çekici tasarım ile gelebilir
Bir ada zte z9 modelini çok bekledim ama getirmediler bir türlü ülkemize :hmmm


ZTE’nin yeni akıllı telefonu çok yakında oldukça ses getirebilir…


Çinli firmaların yükselişi özellikle bir kaç senedir göze çarparken, Çin merkezli firmalar yeni modelleri ile tüm dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çin’de bir çok üretici yer alırken, sunduğu modellerle göz çarpan firmalardan bir tanesi de ZTE olmakta.



ZTE bir çok yeni modeli bu sene sundu ve özellikle de Zxon modelleri premium tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni modeller üzerinde de çalışmalarını sürdüren firmanın bu cihazları hakkında bilgiler gelirken, şimdi de ZTE Nubia Z11’e ait olduğu kaydedilen bazı render görseller ortaya çıktı.



Yeni akıllı telefonda ZTE Nubia Z9’da da yer alan Frame Interactive Technology (FIT) kullanılıyor ve çerçevesiz ekran tasarımı göze çarpıyor. Metal kasa ile geleceği belirtilen akılı telefonun genel tasarımının da oldukça başarılı olduğunu belirtelim. arc Refractive Conduction (aRC) Teknolojisi çerçeve yerine kavisli ekranın köşelerini gizlemek için kullanılmış.

ZTE Nubia Z11’in teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, gelen bilgilere göre cihaz 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile geliyor. Yonga seti ise Qualcomm’un dört çekirdekli 64-bit işlemci içeren modeli Snapdragon 820 olarak yer almakta.



4GB sistem belleği yanı sıra 128GB dahili veri kapasitesi içerecek olan yeni akıllı telefon ZTE Nubia Z11’in arka yüzünde 20.7MP kamera ve ön yüzünde de 13MP kamera yer alacak. İşletim sistemi olarak ise Google Android’e yer verilecek.



ZTE Nubia Z11 akıllı telefon üst seviye özellikler ve ilgi çekici tasarım ile gelebilir - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Güzel gibi ya bakalım
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Ön tarafı güzel de arka tarafını pek beğenmedim ama güzel tasarım
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
z9 modeli bile hala gelemedi zte de huawei gibi ülkemize giriş yapacağız getireceğiz diye reklamını forumlarda yaptırıp aylardır gelmiyor
 


Üst Alt