Yurt İçi Mi Yoksa Yurt Dışı Note 2 mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Yurt İçi Mi Yoksa Yurt Dışı Note 2 mi??
Merhaba Arkadaşlar

Ben Note 2 alacağım 2. el olarak fakat yurt içi cihaz mı alayım yoksa yurt dışı cihazı mı alayım garantisi benim için fazla sorun değil fakat arkadaş yurt dışı cihazın daha iyi olduğunu güncellemelerin daha önceden geldiğini vs. söyledi..Ayrıca Yurt Dışı Önerirseniz hangi ülkenin cihazı daha iyi olur arkadaş korea olarak söyledi fakat sizin önerileriniz nelerdir.bunun dışında şuan ikinci el piyasasında note 2 lerin birebir aynısı olan fakat orjinal olmayan bir çok telefon var ben orjinal samsung note 2 olup olmadığını nasıl anlayabilirim..ayrıca 2. el alırken note 2 de herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak için nereleri kontrol ve test etmem gerekiyor ilk defa android telefon kullanacağım bu konu hakkı da yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.
 


hardal00

hardal00

Üye
2. el note 2 alıpda türkiyeye kayıtlı olduguna bakmalısın telefonu alınca imei numarasına bakmak için *#06# yaptıktan sonra internetten imei sorgulama gir bak hangi telefona kayıtlı bence 2. el telefon alınmaz git yurtdısından al bende öle yaptım telefonu alırken hiç bi problem yok imei attırdım bide :)
 
mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
öneriniz için teşekkürler başka önerisi olan arkadaş Yok mu?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz..?


- - - Eklendi - - -

hiçmi kimse yok bilgi verebilecek....
 
mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
vay be Iki günde sadece bir kişimi yazdı helal olsun..
 
-Emre

-Emre

Üye
0 al nerden aldığın önemli değil zaten başka ülkelerin güncellemesini kurabiliyosun
 
muratvemine

muratvemine

Üye
Yurtdisindan daha ucuza gelir fakat bana sorarsan turkiyeden al.Çünkü o kadar para veriyosun, garantisi olsun garanti cok onemli bence.
Note 2 nin orjinal oldugunu kasa kalitesine bakarak anlayabilirsin, kullanma firsatin olursa menulere ve dokunmatik hassasligina bak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt