Yeğenini kaçırıp 3 bin TL fidye istedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Yeğenini kaçırıp 3 bin TL fidye istedi
KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan İlçesi’nde dondurma dükkanı işleten 45 yaşındaki Aslan Göçmen’in, işyerini kendisine veren teyzesinin oğlu 45 yaşındaki Ruşen Göçmen’in oğlu 6 yaşındaki Hulusi Göçmen’i 3 bin TL fidye için kaçırdığı iddia edildi.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Kalealtı Köyü’nde meydana geldi. Eşinden boşanan ve 4 çocuğuyla köyde yaşayan Aslan Göçmen, yanında oğlu 6 yaşındaki Mustafa Göçmen olduğu halde, kuzeni Ruşen Göçmen’in oğlu Hulusi Göçmen’i yanına alarak ortadan kayboldu.

Aslan Göçmen, daha sonra kuzeni Ruşen Göçmen’e telefonla mesaj çekerek 3 bin TL fidye istedi. Bunun üzerine Ruşen Göçmen durumu jandarmaya bildirdi. Oğlunun kaçırılmasıyla şok olan anne 39 yaşındaki Yasemin Göçmen ise sinir krizi geçirdi. Komşuları tarafından teselli edilen Göçmen, “Biz tarlada çapa yapıyorduk. Geldiğimizde evin önü kalabalıktı ve o zaman öğrendik. Aramızda herhangi bir sorun yoktu. Hatta biz kendisine kendi dükkanımızı verdik. Neden böyle bir şey yapmış olduğunu bilmiyorum” dedi.

ADIYAMAN'A DOĞRU GİTMİŞ

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler de Aslan Göçmen’in peşine düştü. Göçmen ve çocukları bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Aslan Göçmen’in Adıyaman’a doğru gittiği bilgisine ulaştı. Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi’nde görüldüğü sanılan Göçmen’in yakalanması için bölgede polis ve jandarmanın operasyon yaptığı bildirildi.
 


Lacrymosa

Üye
Ne insanlar var ya.
 
qirL1903

qirL1903

Üye
Harbi ya bu insanLar böle oLdugu sürece :/
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Para para para ... Ah ulan Napolyon ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt