Yağlı Saçlara Çözüm - Yağlı Saçlara Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Yağlı Saçlara Çözüm - Yağlı Saçlara Öneriler
Saç yağlanması bir çok insanın problemidir. Bu durum saçların çabuk kirlenmesi ve bakım zorluğundan kaynaklanır. Saçlarınızın yağlanmasından şikayetçi iseniz eviniz de yapabileceğiniz kolay ve düzenli bakım sayesinde bu sorundan kurtulabilirsiniz. Saçınız da yağlanma dışında, kırılma, hızlı uzamama ve dolaşma gibi probler varsa bir kaç basit işlemle bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Saçlarınız çabuk yağlanıyor ise ;
Biberiye bitkisi ile 1 tatlı kaşığı kekiği, 1 buçuk su bardağı kaynar suda çay demler gibi demleyin. Biraz soğuduktan sonra süzün. Bu karışımı temiz saçınıza, saç diplerine iyice yedirerek sürün. Bu karışımı düzenli olarak yapın ve kısa bir süre sonra yağlanma probleminiz kalmayacaktır.

Saçlarınız hızlı uzamıyor ise ;
2 su bardağı suyun içine, yarım çay bardağı elma sirkesini ekleyin. Bu karışımı her banyo sırasında düzenli olarak kullanın. Saçlarınızın daha çabuk uzadığını göreceksiniz.

Saçlarınız kırıldı ise ;
1 tatlı kaşığı badem yağını, zeytinyağı ile karıştırıp saç uçlarınıza sürün. Saçınız da 20 dakika beklettikten sonra iyice durulayın. Bu karışımı ay da 3 kere düzenli olarak kullandığınızda saçlarınızda oluşan kırılmalar yok alacaktır.

Saçlarınız çok karışıyor ise ;
Banyodan sonra saçlarınız çok karışıyor ve bu yüzden kopuyorsa, hafta da 3 kez zeytinyağı ile saçlarınzın uç ve dip kısmına masaj yapabilirsiniz. Zeytinyağını saçınız da 30 dakika beklettikten sonra iyice yıkayın. Bu karşımı düzenli yaptığınız taktirde saçınız daha kolay açılacak ve parlayacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt