Xiaomi’nin yeni bir akıllısı TENAA’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi’nin yeni bir akıllısı TENAA’da göründü
Xiaomi’nin yeni bir giriş seviyesi modeli TENAA’da ortaya çıktı.



Çinli Xiaomi, şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 5’in hazırlıkları içerisinde ve bu yeni akılı telefonun Şubat ayı içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu yeni akıllı telefon metal kasa, fiziksel Home tuşu gibi özelliklerle gelecek.



Diğer taraftan 2015 ile birlikte farklı akıllı telefon modelleri de sunacak olan Xiaomi’nin bu yeni modellerinden bir tanesi TENAA’da ortaya çıktı. Teknoloji devinin yeni akıllısı Çin’de sertifikasyon sürecinde görünürken, Xiaomi Mi 2015811 olarak yer alıyor.

Xiaomi Mi 2015811’in TENAA üzerinden görselleri ortaya çıkarken, ayrıca bazı önemli teknik özelliklerine de ulaşabiliyoruz.

Buna göre bu yeni cihaz 5″ büyüklüğünde dokunmatik TFT ekran ile gelirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280×720 piksel HD olarak belirlenmiş. Yonga seti ise 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili olarak yer alacak.

Tasarımına baktığımızda ise metal kasa ile gelecek olan cihazın arka yüzünde Apple’ın iPhone modellerini anımsatan bir kamera tasarımına yer verilmiş. Cihazın bu kamerasının 8MP ya da 13MP olduğu kaydediliyor ve ayrıca akıllı telefon 5MP ön kamera içeriyor.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan yeni akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içerirken, cihazın ölçüleri 139.3 mm × 69.6 mm× 8.5 mm olarak belirtilmiş ve ayrıca ağırlık da 143gr olmakta.

Xiaomi Mi 2015811 akıllı telefon gümüş, gri ve altın olmak üzere üç renkte geliyor.




Xiaomi’nin yeni bir akıllısı TENAA’da göründü - MaxiCep
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
368
arslan3332
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
337
ömer talat katı
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
347
DarkredBlue61


Üst Alt