Xiaomi mi8 Bluetooth kulaklıkla görüntülü konuşurken arkaplanda video izleyemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi mi8 Bluetooth kulaklıkla görüntülü konuşurken arkaplanda video izleyemiyorum.
Selam arkadaşlar.
Mi8 telefonumda bluetooth kulaklığı bağlayıp, whatsapp'tan görüntülü görüşme yaparken veya normal telefon görüşmesi yaparken, o an youtube veya instagram'da video açtığımda video yavaş ilerliyor ve ses gelmiyor. bluetooth'u kapatınca aynı şartlar altında görüntü ve ses düzeliyor. (görüntülü konuşma yaparken.)
Bu sorunu bir süre yaşamamıştım. Sonra LineageOS kurmuştum. Onda bu problemi yaşadım ve tekrardan stok roma geri döndüm. Sorun çözülmüştü. Daha sonra ise, son güncellemesi olan MIUI 12.0.3'e güncellemiştim. Geçenlerde farkettim ki, aynı sorun yine devam ediyor.
Bugün MIUI 12.0.1'e geri döndüm. (En sorunsuz ve sorun yaşamadığım sürüm) fakat bunda da aynı sorunu yaşıyorum şu anda. Böyle saçma bir sorun yaşayıp çözümünü bulan var mı? bir çok şey denedim olmadı. İşin sinir bozucu yanı önceden 12.0.1'i kurduğumda bu sorunu yaşamıyordum. Nerede hata yapıyorum anlamadım.
Şimdi, telefonla konuşurken instagram'da ne işin var diyebilirsiniz ama sevgilimle konuşurken instagram'dan bir şey atınca veya kendim youtube'dan bir şey bakmak isteyince sorun oluyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
biraz araştırdım. şu anda çözümünü bulan görünmüyor miui camiasında da. en iyisi bir önceki sürümle idare etnek.
 
  • Beğen
Tepkiler: FK5896


Üst Alt