Xiaomi Mi Notebook Air Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Notebook Air Tanıtıldı
Xiaomi, Apple'ın Macbook Air bilgisayarına rakip olarak Mi Notebook Air modelini duyurdu.




Çinli üretici Xiaomi, daha önce de Windows 10 işlerim sistemli tabletleri ile piyasada boy göstermişti. Fakat şirket şimdi Apple'ın Macbook Air bilgisayarına rakip olarak üst seviyede Premium özellikleri ile rakiplerine göz dağı veren Mi Notebook Air dizüstü bilgisayarını resmi olarak tanıttı.

Xiaomi'nin Mi Notebook Air adı ile tanıttığı ilk Windows 10 dizüstü bilgisayarı komple metal gövde ile geliyor ve 13 inç büyüklüğünde full HD bir ekrana sahip. Macbook Air (13.3 inç) ile hemen hemen aynı büyüklükte ekrana sahip olmasına rağmen Mi Notebook Air, rakibinden %11.1 daha küçük bir gövdeye sahip.



Xiaomi Mi Notebook Air, backlit tuş takımlı tam boyutlu bir klavye ile geliyor. Cihazda iki adet USB 3.0 portu, bir adet USB Type-C portu ve birer adet de HDMI ve 3.5mm kulaklık portu bulunuyor. Xiaomi, tanıtımda yaptığı açıklamada cihaz için özel çıkartmalar sunulacağını ve kişiselleştirilmiş görünüm elde edilmesinin sağlanacağı belirtildi. Ayrıca Xiaomi, Mi Notebook Air için özel tasarlanan taşıma çantaları da sunacak.

Xiaomi Mi Notebook Air Özellikleri:
  • NVIDIA GeForce 940MX adanmış grafik kartı
  • Intel Core i5 işlemci, Windows 10 Home
  • 8GB DDR4 RAM + 256GB PCIe SSD, genişletilebilir SSD yuvası
  • 9.5 saatlik pil ömrü, 30 dakika içinde% 50 şarj
  • Hafif tam metal gövde, sadece 1,28 kg ağırlığında
  • Zarif dış tasarım, çıkartmalar, Mi Bulut Sync, Mi Band 2 senkronizasyonu


Xiaomi Mi Notebook Air, Çin'de dahili GPU modeli ile 4.999 Yuan (750$) fiyatla, GPU'nun modeli ise 3.999 Yuan (600$) fiyatla satışa sunması bekleniyor. Xiaomi, ayrıca Intel Core i7-6700HQ CPU'ya sahip Mi Notebook Pro modelini de bugün tanıtabilir.

Xiaomi Mi Notebook Air Tanıtıldı
 
jetgil

jetgil

Üye
şu xiaomi markasına hayranım arkadaş. Adamlar muhteşem bir marka...
 

Benzer Konular



Üst Alt