Xiaomi Mi Notebook Air donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Notebook Air donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı
iFixit'in masasında şimdi de Xiaomi Mi Notebook Air yer aldı...




Çin'in en çok ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, sadece akıllı telefon sunmuyor. Ayrıca farklı cihazlarla da karşımıza gelen firma, kısa bir süre önce Xiaomi Mi Notebook Air adındaki yeni bir dizüstü bilgisayarının duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni cihaz adından da anlaşılacağı üzere Apple'ın ilgi gören Macbook Air ailesine rakip olarak geldi.



Geçtiğimiz ay içerisinde Xiaomi, Redmi Pro adındaki akıllı telefon modelini duyurmuş ve ayrıca aynı etkinlikte de Xiaomi Mi Notebook Air olarak dikkat çekici bir dizüstü bilgisayar modelini de gün yüzüne çıkarmıştı.

Xiaomi Mi Notebook Air, donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı. Özellikle akıllı telefon ve tabletler başta olmak üzere önemli elektronik cihazları alarak parçalarına ayrın iFixit, bu cihazların içinde yer alan donanım bileşenlerini ortaya çıkartırken, teknik servisler için de önemli bilgiler sunuyor. Şimdi de iFixit, Xiaomi Mi Notebook Air'ın içini açtı.

Xiaomi Mi Notebook Air dizüstü bilgisayar 525$'dan başlayan fiyat etiketine sahip. 12.5" büyüklüğünde ekran, Intel Core M3-6Y30 işlemci, 4GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile gelen model ise 615$ fiyat etiketi ile gelmişti.

Bira daha fazla bütçeye sahip olan teknoloji meraklıları ise 13.3" büyüklüğünde ekran, Intel Core i5 Skylake işlemci, 8GB RAM ve 256GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu da satın alabilirler.

12.5" modelde 4,866 mAh, 37 Wh batarya bulunuyor ve 13.3" model ise 5,107 mAh, 39Wh batarya ile geliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xiaomi Mi Notebook Air donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: furyzer0
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
MacBook Air'in yeni rakibi :)
 


Üst Alt