Haber Xiaomi Mi Mix 2'nin İlk Flaş Satışı 60 Saniye Sürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2'nin İlk Flaş Satışı 60 Saniye Sürdü
Xiaomi, geride bıraktığımız hafta başında duyurusunu yaptığı Mi Mix 2'yi dün flaş satış yöntemi ile satışa sundu ve 58 Saniye içinde satışlar kapandı.



Bugün, akıllı telefon pazarında bir çerçevesiz ekran trendi oluştuysa, bunda hiç şüphesiz geçen yıl piyasaya sunulan Xiaomi Mi Mix akıllı telefonun büyük payı vardır. Tanıtıldığı andan itibaren müthiş etkileyici tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Mi Mix, aynı zamanda bu alanda yepyeni teknolojilerin de öncüsü olmuştu.

Akıllı telefon dünyası, Xiaomi Mi Mix'in halefini merakla bekliyordu ve beklenen tanıtım 11 Eylül tarihinde yapıldı. Yine oldukça etkileyici bir tasarımla karşımıza çıkan Xiaomi, dün Xiaomi Mi Mix 2 için ilk flaş satışını düzenledi. Planlandığı gibi, Xiaomi Mi Mix 2 dün Çin'de satışa çıktı ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde, çok hızlı bir şekilde tükendi. Çin merkezli şirket daha sonra Xiaomi Mi Mix 2 için düzenlenen ilk flaş satışın yalnızca 58 saniye sürdüğünü açıkladı.



Xiaomi'nin daha önceki flaş satışlarında olduğu gibi Xiaomi Mi Mix 2'nin de kaç adet satışa sunulduğu ve kaç adedinin satıldığı açıklanmadı.

Xiaomi, Mi Mix 2 ile birlikte Xiaomi Mi Note 3 akıllı telefonu da duyurmuştu ve bu cihaz için de bugün ilk flaş satışın başlayacağı açıklandı. Ancak flaş satışın detayları hakkında bilgi verilmedi.
Xiaomi Mi Mix 2'nin İlk Flaş Satışı 60 Saniye Sürdü
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Acep Ekran Kaç Para :hmmm Bunu Düşürsek Kırılmaması İmkansız + Kırılmaz Camda Olmaz Buna Boşluk Kalır
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
franklinda

franklinda

Üye
Elbet birileri kılıfıda camı da buna uyduracaktır :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve DarkredBlue61


Üst Alt