Xiaomi Mi 6 İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Beta Olarak Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 6 İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Beta Olarak Geldi
Xiaomi firmasının piyasada bulunan en güçlü akıllı telefonlarından biri olan Mi 6 için Android 8.0 Oreo güncellemesi Beta olarak dağıtılmaya başladı.


Xiaomi, Xiaomi Mi 6 için Android 8.0 Oreo beta güncellemesini resmi olarak bütün kullanıcılar için indirilebilir bir şekilde sunmaya başladı. Bu dağıtılan Android 8.0 Oreo güncellemesi MIUI 9 arayüzü üzerinde 8.1.11 yapı numarası ile beraber geliyor. Oreo beta güncellemesini OTA üzerinden alabilmeniz için daha önceden herhangi bir MIUI 9 beta yazılımını cihazınıza yüklemiş olmanız gerekiyor. Aksi halde güncellemeyi haberin devamında yer alan link üzerinden indirerek beta roma geçmeniz ve yüklemeniz gerekiyor.

https://www.maxicep.com/xiaomi-mi-6nin-4gb-ram-versiyonu-duyuruldu
Xiaomi Mi 6'nın 4GB RAM Versiyonu Duyuruldu
Şirket ayrıca Xiaomi Android 8.0 testleri için yeni beta test kullanıcıları arıyor, eğer ilgileniyorsanız tıklayarak sizde beta test kullanıcı grubuna katılabilirsiniz. Beta güncellemesi, geliştirmeler ve hata düzeltmelerinin yanı sıra bir takım yeni özellikleri de içeriyor. Gelişmiş ve yenilenmiş bildirimlerin yanı sıra ekran kaydedici için yeni bir ses kaydı seçeneği de yazılıma eklenmiş durumda.



Hızlı arama özelliği ile beraber kişiler uygulaması da yeni güncelleme ile beraber geliştirilen uygulamalar arasında yer alıyor. Firmanın kendisine has Mi ana ekran uygulaması yeni bir ana sayfa ve bazı görsel efektlerle beraber yenilenmiş durumda. Bu değişikliklerin yanı sıra, güncelleme içerisinde ayrıca bir çok farklı hata düzeltmesi de bulunuyor.

Hava durumu bilgileri, manzara modundayken durum çubuğunda doğru şekilde görünmüyordu. Bu hata düzeltildi. Mobil veri kısmı, veri ayarlarını sınırlama bölümünde düzgün şekilde görünmüyordu. Bu hatada düzeltildi. Son olarak, telefonun kilidini açtığınızda bazen karşınıza siyah bir ekran gelebiliyordu. Bu sorunda bu güncelleme ile düzeltilmiş oldu.


Xiaomi Mi 6 İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Beta Olarak Geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt