Xbox One oyunları indirimli olarak satışta

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xbox One oyunları indirimli olarak satışta
Microsoft, ilgi çeken bir çok oyunu büyük indirimlerle satışa sundu…



Microsoft, oyun dünyasında adından söz ettirirken, özellikle de Xbox One adındaki yeni nesil oyun konsolu ile Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. Microsoft, ayrıca Xbox Live adındaki servisi üzerinden de online oyun keyfi, filmleri ve TV şovları da sunarak, her dönem yeni içeriklerle oyun konsolunu daha çekici bir hale getirmekte.



Microsoft’un Xbox One oyun konsolu x86 PC mimarisinde geliyor ve AMD’nin sekiz çekirdekli Jaguar işlemcisinden güç almakta. AMD Radeon grafik işlemci ayrıca 8GB GDDR5 bellek ile de destekleniyor.

Geçtiğimiz gün Microsoft, bahar indirimleri kapsamında Xbox One oyun konsolunu indirimli olarak satışa sundu. 4 önemli oyundan birisi ile Bundle olarak Xbox One 500GB, 299 dolar fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Bugün itibari ile de Xbox One oyunları yanı sıra PC oyunları da indirimli olarak satışa sunuldu. Oyunseverlerden oldukça ilgi gören bir çok oyun %40 ile %60 arasında indirimlerle satın alınabiliyor.

Microsoft ayrıca bunun yanı sıra Xbox Live Gold üyelerine %10 daha indirim fırsatı da sunuyor. Bu fırsatı da isteyen oyunseverler, sadece 1$ olarak ilk ay üyeliği alabilir ve bir çok mükemel oyuna çok daha düşük fiyat ile sahip olabilirler.

Daha ayrıntılı bilgiye ise ulaşabilirsiniz.




Xbox One oyunları indirimli olarak satışta - MaxiCep
 


xmustx

xmustx

Üye
Teşekkürler.bakalım
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Eyv
 


Üst Alt