Haber Windows 10 Mobile Redstone, Çok Yakında Hotspot 2.0 Desteği Alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile Redstone, Çok Yakında Hotspot 2.0 Desteği Alacak
Redmond merkezli yazılım devi Microsoft, akıllı telefon cephesinde Windows 10 Mobile işletim sistemi ile rakipleri Apple ve Google'a karşı mücadelesini sürdürüyor. Mart ayı ortalarında mevcut Windows Phone 8.1 akıllı telefonlar için Windows 10 Mobile güncellemesinin yayınlanması ile birlikteWindows 10 Mobile Redstone güncellemesi çalışmalarını hızlandıran Microsoft, Redstone güncellemesi ile kullanıcı deneyimini üst noktalara taşımayı hedefliyor.

http://www.maxicep.com/microsoft-windows-10-mobile-insider-preview-icin-yeni-bir-yapi-yayinladi
Microsoft, Windows 10 Mobile Insider Preview için Yeni Bir Yapı Yayınladı
Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinden yapılacak olan kullanıcı deneyimi geliştirmelerine dair ilk ipuçlarını geçtiğimiz hafta Windows Insider programı çerçevesinde yayınlanan Yapı 14322sürümünde görmüştük. Şimdi de Windows 10 Mobile Redstone'un geliştirme aşamasında olan sürümlerinde ait bir ekran görüntüsü internete sızdı. Bu görselde ise Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi ile Hotspot 2.0 desteğinin sisteme kazandırılacağı ortaya çıktı.



Microsoft, tüm ürünlerinde olduğu gibi Windows 10 Mobile işletim sisteminde de kullanıcı güvenliğine maksimum düzeyde önem veriyor. Verilen bu önemin bir göstergesi olarak 2015 yılı başlarında yapılan Windows 10 Mobile tanıtımında Hotspot 2.0 desteği de açıklanmıştı. Hotspot 2.0 teknolojisi, kullanıcıları açık kablosuz ağlara bağlanırken her türlü kötü amaçlı kullanımlarda koruyor. Hotspot 2.0 teknolojisi sayesinde kullanıcılar açık Wifi ağına bağlanmadan önce sistem otomatik olarak bu ağları tarıyor. Veri ve kimlik hırsızlığı veya üyeliğe zorlayan ağlar, kullanılabilir açık Wifi ağları arasında gösterilmiyor.



Microsoft, Windows Insider kullanıcıları ile birlikte geliştirdiği Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi için önümüzdeki günlerde yeni bir sürümü daha kullanıma sunması bekleniyor. Hotspot 2.0 teknolojisi desteğinin yayınlanması beklenen bu yeni sürümde kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Fakat çok yakında Windows 10 Mobile kullanıcıları Insider Preview sürümlerinde test edilmeye başlayacak diyebiliriz.

Windows 10 Mobile Redstone, Çok Yakında Hotspot 2.0 Desteği Alacak
 


Üst Alt