Wi-Fi, Qwerty Klavye, 3G Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benial06

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi, Qwerty Klavye, 3G Telefon Önerisi
Başlıkta da söylediğim gibi, çok bir şey istemiyorum :) Wi-fi, 3g ve qwerty klavye benim için yeterli. Bir de 3.5 mm kulaklık girişi olursa harika olur ama bu ilk üç özellik sağlandığı sürece ona da gerek yok :) Kamera konusunda ise, 0.3 megapiksel bile olabilir kamerası, telefon kamerası kullanmaktan hoşlanmıyorum :) Telefona ayırabileceğim para ise 300-400 tl arası.

Samsung Chat 335 adlı modeli düşünüyorum, istediğim her şey var, yalnızca 3g'si yok. Fiyatı da 300 tl, çok uygun aslında. Eğer 3g'sinin olmaması pek bir şey fark ettirmez diyorsanız bu modeli düşünmeye devam da edebilirim :D

Marka, işletim sistemi falan takıntım yok. Şu anda kullandığım telefon, mesaj geldiğinde kilitlenen, herhangi bir uygulama açıkken bir yandan batarya zayıf uyarısı vermeye çalışırken takılıp kendini yeniden başlatan bir telefon olduğu için her türlü telefon çok daha hızlı gelecektir zaten :)

Şimdi, bir de özet çıkarayım;

İstenilenler: Wi-fi, 3g, qwerty klavye, orta derecede müzik kalitesi, (tercihen) iyi bir internet tarayıcısı
Fiyat sınırı: Maksimum 400-450 lira.

Kısa süre içerisinde elimdeki takozdan kurtulmam gerek, o yüzden bir an önce yorum bırakırsanız sevinirim :) Teşekkürler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt