Vodafone Self Servis Rezalet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Self Servis Rezalet
Aşağıda birazdan self servisten aldığım ekran görüntülerini paylaşıcam. Şu zamana kadar Vodafone Self Servisin neden var olduğunu çözemedim.En basitinden ben Self servise giriş yaptığımda hattımdaki TL bakiyesini kullandığım paketleri falan görmek isterim değil mi ?Vodafone Self Servis ise bunların hiç birini beceremiyor. Bir de bunların üstüne geceleri "Size daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışıyoruz" notu koyarak siteyi kapatmıyorlar mı bende bir an bir şey yapacaklar diyorum ama Vodafone mühendisleri daha SMS paketlerini adet olarak gösterebilmekten aciz daha önce bildirdim düzelteceklerdi... Burada ne demek istediğimi paylaştığım ekran görüntüsünden anlayacaksınız.



Evet arkadaşlar 1. Sorun bakiyemi doğru göstermiyor. 2. sorun konuşma paketlerimi eksik gösteriyor. 3. Sorun SMS paketini DK ve SN cinsinden veriyor ki bu rezalettir gülerler adama aylardır böyle Vodafone Self Servise nolur mühendis alımı yapsın hiç mi görmüyorlar aylardır böyle bir saçmalık olabilir mi ? Bis paketim olduğundan gösterme şansım olmadı ama diğer bir sorun da Özgür genç e ait 500MB data paketi alırsanız ki diğer paketlerde de aynı sorun vardır onu da "İnternet Paketlerim" bölümünde göremiyorsunuz sanki hiç paketiniz yokmuş gibi görüyorsunuz.
Sistemlerde her zaman hatalar oluşabilir ama aylarca sürer mi ? Siz küçük bir işletme misiniz ? Mühendisleriniz napıyor ? Gece size daha iyi bir hizmet vermek için diyip sitede çalışma yaptıklarını belirttiklerinde napıyor o arkadaşlar ? Allah aşkına bunca zaman 4-5 kez (ki sadecebenim karşılaştığım) çalışma vardı neyi düzeltmişler söylesinler lütfen ? Bu self servis bölümünde çalışan elemanlar kimse gerçekten hiç bir iş yapmadan bedavadan iyi para kazanıyorlar.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bugün bana da yamuk yaptılar. Internet paketi aldığım halde kontörüm gidiyor:@
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt