Vodafone Bomba! Ailenle sınırsız konuş tarifen değişmeden!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Bomba! Ailenle sınırsız konuş tarifen değişmeden!
Vodafone artık aile üyelerini bedava konuşturuyor!
Vodafone, çok beğenilen Cep Aile Tarifesi’nden ilham aldı, ailelerin sesini dinledi. Ailelerin bütçesini de düşünüp, fırsatlarla dolu yepyeni bir paket hazırladı.
Yeni Cep Aile Paketi ile tüm aile bireyleri kendi aralarında bedava konuşuyor! Üstelik tarife değiştirmeden!
Özellikle belirtmek isteriz ki, Yeni Cep Aile Paketi bir tarife değildir, abonelerimizin kendilerinin tercih ettiği en popüler tarifelerimizle beraber kullanılarak ücretsiz konuşma sağlayan bir seçenektir.




YENİ CEP AİLE PAKETİ AVANTAJLARI
BEDAVA KONUŞMA! Yeni Cep Aile Paketi'nde baba, eşine ve çocuklarına kendi faturasından her ay en az 50'şer kontör yüklüyor, tüm aile kendi arasında bedava konuşuyor.
TARİFENİZ DEĞİŞMİYOR! Üstelik aşağıdaki tarifelerden yararlanan abonelerimiz, tarifelerini değiştirmeden Yeni Cep Aile Paketinden de faydalanabilir. Aşağıdaki tarifeleri kullanmayan abonelerimizin Yeni cep aile paketinden yararlanabilmesi için Cep Aile Reisi tarifesine veya aşağıdaki tarifelerden birine geçiş yapması gerekmektedir.
Faturalı hatlarda: Yeni Cep Limitsiz - Cep Limitsiz - Cep Konuş - Cep Aile Reisi (bu tarifeye ait detayları sitede verildigi zaman
bulabilirsiniz)


Faturasız hatlarda: Yeni Cep Bir - Yeni Cep Öğrenci - Cep Öğrenci

KONTÖR BİTSE BİLE! Bütün bunların yanısıra, kontörler bitse bile, Yeni Cep Aile paketiyle ailemiz birbirini bedava aramaya devam ediyor!

BEDAVA SMS! Ayrıca 31 Aralık 2009 tarihine kadar Yeni Cep Aile paketine üye olan herkese ilk 4 ay her yöne toplam 12.000 SMS Vodafone'dan hediye.
 
  • Beğen
Tepkiler: a.delpiero, -efşan, reoksit ve 1 kişi daha


Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler.
 
arslansem

arslansem

Üye
Tabloya bak :ehe teşekkürler konu için :)
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyiye benziyor..
 
pinar1988

pinar1988

Üye
bence iii bi tarife değil sonuçta baba her 3 kişiye her ay 50 kontör yükleticek 50 kontör=11 tl den 33 tl yapar +++ birde kendi faturalı hattı var tabiii onada her ay 50 tl gelseeee işin içinden çıkılmaz
 
ERSENBAY

ERSENBAY

Üye
avatajlı gözükmüyor bence de.
 
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
eğer 50 kontorden fazla birbirlerini arıyorlarsa misal uzaktaki öğrenci çocuğu habire kontrol ediyorlarsa :) işe yarayacak bir tarife kullanılabilir.

yoksa zararlı çıkılabilir.
 

sarıoklar

Üye
beğenmeyenler neden beğenmediklerini de yazarlarsa iyi olur.

1.Lİder kişi 30 tl verecek.ayda her yöne 100 dakika bedava konuşacak. + gruptaki diğer kişi ile sınırsız bedava konuşacak. + 4 ay boyunca her ay ayda 3000 sms her yöne bedava gönderecek.

2.gruptaki kişi hiç para vermeden her ay 50 kontör sahibi olacak. + lider kişi ile sınırsız bedava konuşacak + 4 ay boyunca her ay ayda 3000 sms her yöne bedava göndercek.

daha iyisi var mı?
 

ataanfrk

Üye
4 çocuklu bir aile ne yapacak peki?..
bir eş bir genç birde çocuğa müsade var ve bunlar kendi aralarında da konuşuyor falan diye bişey yok sadece babayla konuştuğu belirtilmiş saçmalık bence, Adam gibi bişey yapmak istiyolarsa ayda en az 50 kont yükleme karşılığında istediğin kişiyi ekle listene konuş sınırsız. Yapamayacaklarından değil açgözlülükten yapmıyolar...
 

sarıoklar

Üye
4 üye 1 lider oluyor ve hepsi birbiri ile sınırsız ücretsiz konuşuyor,sadece baba ile değil.
 
deme_yaw

deme_yaw

Üye
daha iyisini kullananlar yazıpta bizleride bilgilendirirse seviniriz arkadaşlar ben şu an avea 5to5 kullanıyorum sabah 5 akşam 5 arası 77 kontore sınırsız konuşma
 
VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
Konturlu abonenin hiç kontörü kalmasa dahi diğer üyeleri arayabiliyor.2 sevgili düşünecek olursak 30 tl ye sınırsız görüşecekler.diğer oparatörleri aramasıda cabası.tarife çok yeni olmasına ragmen simdiden tuttu :)
 
osnakli

osnakli

Üye
iyi kampanya fakat vodafone bizde çekmiyor:(2008de turkcell şebeke kurdu vodafone ancak 2018de kurar bende o zamana kadar kız arkdaşımla evlenmiş olurum...daha telefona ihtiyacım olmaz.gene ne varsa turkcell'de var.hiç olmazsa gnctrkcll'den her akşam 15 kontör kazanma olayı var.
 
DiaBLoo14

DiaBLoo14

Üye
süper :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt