Vajina Estetiği - Nasıl Ameliyat Yapılır? - Ameliyat Videoları - Nedir? - Fiyatlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vajina Estetiği - Nasıl Ameliyat Yapılır? - Ameliyat Videoları - Nedir? - Fiyatlar
VAJİNA ESTETİĞİ

Kadın cinsel organlarında doğuştan olan şekilsel farklılıklar ya da yılların ilerlemesiyle ortaya çıkan normal değişiklikler ve vajina estetiği birçok kadında psikolojik rahatsızlığa, mutsuzluğa ve komplekse yol açabilir. Böyle bir durum, kadının cinsel hayatını etkiler ya da kadının cinsel ilişkiye girmesine de engel teşkil edebilir. Vajina estetiği açısından büyük dudaklar ya da dış dudaklar, kadın cinsel organının yani vulvanın dışarıdan bakıldığında görünen kısmıdır. Dış dudakların şekli, büyüklüğü ve dolgunluğu ise vajina estetiği üzerinde en göze çarpan faktörlerdir. Bazı genç kadınlarda bu dış anatomik yapıların bir kısmı ya hiç gelişmemiş, ya az gelişmiş, ya asimetrik olarak gelişmiş ya da fazla gelişmiş olarak karşımıza çıkar.
Vajina estetiği, gerçekten ciddiye alınması gereken bir problem olabilir mi?
Evet... Hem de tahminlerinizin ötesinde, son derece ciddiye alınması gerekir. Vulva yani dış dudakların ve vajina estetiği görünümü ile ilgili genel olarak rastladığım problem, ya aşırı dolgun olması ya da yeterince dolgun olmamasıdır. Bu güne dek bu ikisinin dışında başka türlü estetik probleme hemen hemen hiç rastlamadım. Vajina estetiği açısından dış dudakların fazla dolgun olması, genelde doğuştan gelen yapısal gelişime bağlıdır. Dış dudakların dolgunluğuyla birlikte bazen genital bölgenin üzerindeki kasıklar arasında kalan üçgen şeklindeki pubis bölgesi de dolgun olur. Pubis bölgesinin dolgunluğu özellikle bikini giydiğinizde kendini gösteren, estetik olmayan kötü bir görünüm oluşturur. Büyük dudakların dolgunluğu, vajinanın aşırı terlemesine, terlemeye bağlı olarak kötü kokmasına, vagina salgılarının birikerek mantar enfeksiyonlarına zemin hazırlamasına, bu yüzden kadının erkek karşısında kendini kötü hissetmesi gibi psikolojik problemlere de neden olur. Diğer taraftan kadının kıyafet seçiminde de kısıtlama oluşturması, dilediği şekilde bikini, pantolon ya da iç çamaşırı giyememesi de ayrı bir sorun olur. Dolgun olan büyük dudakların, lokal anestezi altında uyuşturularak ya da gerektiği durumlarda genel anestezi altında küçültülmesi gerekir. Ben küçültme işlemini ya içeride dolgunluğa neden olan yağ dokusunun liposuction yani yağ aldırma yöntemiyle ya da deride de fazlalıklar varsa fazlalık deri ile birlikte fazlalık dokuların kesilip çıkararak yapıyorum. Dış dudakları dolgun olan kadınların genelde pubis bölgesi de dolgun olur. Eğer pubis bölgesinde yani kasık üçgeninde de dolgunluk varsa bu bölgeye de liposuction uygulandığında sonuç daha da çarpıcı olur.


Vajina estetiği kimler için uygundur?
Vajina estetiği ve estetik dış dudak küçültme ameliyatlarını, bu tür şikayetleri hisseden, ergenlik döneminin bitmesiyle genital organların şekillenme süreci tamamlanmış olan kadınlarda uygulamak mümkündür. Hastanın çocuk doğurup doğurmadığının ya da o güne kadar cinsel ilişkiye girip girmediğinin hiçbir önemi yoktur. Çünkü kızlık zarı vaginanın girişinde yer alır ve dış dudaklar ise vajinanın dışında kaldığı için bu işlem kızlık zarına zarar vermez. Vajina estetik ameliyatının, hamile kalmaya, hamileliğin sonunda normal doğum yapmaya, cinsel ilişkiye girmeye ve orgazma hiçbir engeli yoktur. Yani bu ameliyatın ardından isterseniz hamile kalabilir, normal doğum yapabilirsiniz. Orgazm durumunda da bir değişiklik olmaz. Vajina estetiği yani dış dudak estetiği, aktif cinsel hayatın başlamadığı genç kızlarda da yapmak mümkündür. Son derece basit ve iyileşmesi uzun zaman almayan dış dudakların ihtiyaca göre küçültülmesi, yeniden yapılandırılması, cinsel hayat öncesi özgüven kazanılmasını sağlayarak vajinusmus gibi cinsel hayatında problem yaratabilecek kadının korkulu rüyalarını da sona erdirir.
VAJİNA ESTETİK AMELİYATI

Vajina estetik operasyonu yaklaşık 1 saat kadar sürer. Ağrılı bir ameliyat değildir. Aynı gün normal hayatınızı sürdürebilecek ölçüde iyileşebilirsiniz. Tek başına liposuction işlemi uygulanmışsa deri üzerinde 1-2 mm lik kesikler 1 hafta içinde kendi kendine iyileşir. Deri ile birlikte yağ dokusunu küçülttüğüm ameliyatlarda kendi kendine eriyen dikişlerden kullanıyorum, bu sayede dikiş alma zahmeti ve stresi de hissetmiyorsunuz. Ameliyat yarası yaklaşık 7-10 gün içinde iyileşir. Cinsel organın temiz tutulması ve hijyene dikkat edilmesi dışında özel bir bakım gerektirmez. 2-3 haftalık iyileşme döneminin ardından cinsel hayatınıza da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Vagina dış dudakların dolgunluğunu yitirmesini ise yaşın ilerlemesi sonucu yağ dokusunun azalmasına bağlı olarak ortaya çıkar. İçindeki yağ dokusu zayıflığı, vajina estetiği görünümüne doğrudan yansır. Vajina dış dudakların küçük ve zayıf olması nadiren doğuştan olan yapısal gelişimle de ilgili olabilir. Vajina dış dudaklarını dolgunlaştırmak için vücudun diğer bölgelerinden aldığım bir miktar yağı, dudaklar içine enjekte ediyorum. Enjekte edilecek olan yağları, karın, kalça, basen gibi yağ fazlalığı olan herhangi bir yerden, yağ alma ( liposuction - yağ emme ) işlemi uygulayarak alıyorum ve vajina dudaklarının içine yağ enjeksiyonu yöntemi ile dolduruyorum. İşlem yaklaşık 1 saat kadar sürüyor, lokal ya da genel anestezi altında yapmak mümkün, ben uygulanan tekniğin kalitesi açısından çoğu zaman genel anestezi altında yapmayı tercih ediyorum. Yağ enjeksiyonu ile dolgu yapmak ağrılı bir işlem sayılmaz. Aynı gün normal hayatınızı sürdürebilecek kadar iyileşiyorsunuz. Cinsel organınızın temiz tutulması ve genel hijyen dışında özel bir bakım gerektirmez. 10-15 günlük iyileşme süresinin ardından cinsel hayatınıza da kaldığınız yerden devam edersiniz.
Peki ya sonuç?
Vajina estetiği ameliyatı olup da sonucundan memnun kalmayan hasta neredeyse yok gibidir. Vajina estetiği dış dudak operasyonları bu problemleri ortadan kaldırır, böylece özgüveniniz de yerine gelir, cinsel ilişkide sırasında konsantrasyonunuz bozulmaz ve sonuçta aldığınız zevk ve tatmin duygusu da artar. Bütün bunların yanı sıra sıkı pantolon, bikini gibi dilediğiniz kıyafetleri giyme özgürlüğünü kazanırsınız, havuz ya da denize girme gibi sosyal ortamlarda da ayrıca rahatlığın keyfine varırsınız.
Vajina estetiği fiyatları

Vajina estetiği fiyatları, ne tip bir ameliyatın hangi hastanede yapılacağına göre değişir. Vajina estetiği adı altında, vajina dış dudak estetiği, vajina iç dudak estetiği, vajina daraltma ameliyatı gibi ameliyatlar vardır. Her ameliyatın fiyatı aynı değildir. Bu nedenle vajina estetik ameliyatı fiyatları oldukça değişkendir. Vajina estetiği fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak için öncelikle muayene olarak yapılacak ameliyat ve hastane tercihinizin belirlenmesi gerekir.


Vajina Estetiği Videoları


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt