Uzun Mesaj Okuma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delidevil

Üye
    Konu Sahibi
Uzun Mesaj Okuma Sorunu
1,5 ay önce hattımı avea dan vodafone a taşıdım. Hattım avea iken telefonuma gelen 160 karakterden uzun mesajları okuyabiliyordum ama şimdi telefonuma gelen mesajlardan yalnızca 160 karekter ve altındaki mesajlar okunabiliyor. Eğer gelen msj 160 karakterden uzun ise hiç açılmıyor mesaj. 3 kere müşteri hizmetlerini aradım ve ordan bazı ayarlar yapmam gerektiğini söylediler. Bu ayarları (Karekter desteği-İndirgenmiş, Aynı merkezli yanıt yolu-Hayır, Mesaj gönderim süresi-Maximum) ayarla dediler. Dediklerini yaptım ama hala uzun msjları okuyamıyorum. Uzun msj atanları genelde arıyorum ve ne attığını soruyorum, bu yüzden çok kontörüm gidiyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar ve sorunu çözebilecek arkadaşlar varmı?:ağlarım:
Bu arada telefonumun marka ve modeli .
 


VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
Sim kartın kaç kb ( 64 - 32 ) ? Telefonun markası ne ?

--------------- Ekleme ---------------

Pardon telefonun markasnı zaten yazmışsın :)
 

delidevil

Üye
    Konu Sahibi
Sim kartım 64 kb.
 
VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
Vodafone müş . Hizmetlerini arayarak 32 kb sim kart talebinde bulun (ücretsiz) senin cihaz 64 kb kaldırmıyor.sorun %100 sim kartta.
 

delidevil

Üye
    Konu Sahibi
İyi ama eski sim kartım da(avea sim kartım) 64kb. O zaman böyle bi sorun yokdu. Ama yinede arayıp deneyeceğim.
 
VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
vodafone da sorun oluyor .sim kartın kb yüksek cihaz eski ise düzenli bi performans sağlamıyor.
 

delidevil

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi müşteri hizmetlerini aradım, kartımı 32 kb a çevirme işlemini kimliğim ile bir vodafone bayisine gidip 5 ytl ücret karşılığında yapabileceğimi söylediler. Birde arıza kaydı oluşturdu kısa bir süre sonra bilgilendirme msj ları alacağımı söyledi. 2-3 gün sonra vodafone bayisine gidip bu işlemi yapmayı deneyeceğim, umarım olur. Sağol.

--------------- Ekleme ---------------

:oke:Sorunu şimdilik kendi bulduğum bi yöntem ile çözdüm. Sim kartının 35 msjlık hafızasını tek msjlar ile dolduruyorum(hiç silmemek üzere) ve gelen msj lar direk telefona kaydediliyor. Bu şekilde sorunsuz açılıyor mesajlar.:naughty: Mesaj gelmeden önce sim de boş yer var ise sorun olur yok ise olmaz. Bu yüzden sim hafızası hep dolu durcak. İlginize teşekkürler.:bye2:
 
VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
vodafone müş hiz. adresine sim kart talep edersen ücretsiz alabilirsin.
 

delidevil

Üye
    Konu Sahibi
:oke:Evet aradılar ve 3 gün içinde ücretsiz olarak 32 kb lık sim kartı adresime postalayacaklarını söylediler. Sağol.:heyo:
 

karsiyakalı

Üye
benmde öyle bir sorunum var hattım vodafone.telefonum sansungm620 uzun msj geldınde acmıyor. bğlanamıyor fln dıo acılmıoo=(yardımmm:off:
 
kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
vodafone shoplara gidin artık yeni yazılım ile sim kartınız 64 kb bile olsa ücretsiz olarak yeni bir yazılım ile mesajlarınızı düzgün olarak alabilirsiniz.
 

'KüBRa'

Üye
benmde telefonum samsung m620 aynı sorunu bnde yaşıyorum vodafone geçtkten snra byle oldu önceden aveaydım. ama bi çaresini bulamadım. bu duruma sinir oluyorum
 
hakancoban

hakancoban

Üye
Arkadaşlar bu sorun telefonların yazılımlarından kaynaklanıyor.Benim Turkcell hattımda oluyordu buna benzer bi sorun.Bir de mesajlardaki Türlçe karakterler görünmüyor onların yerinde boşluk yada garip karakterler filan çıkıyordu.Versiyon güncelleyince düzeldi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt