Haber Üst seviye kapalı Android akıllı telefon Gionee W909 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Üst seviye kapalı Android akıllı telefon Gionee W909 duyuruldu
Gionee, yeni kapaklı bir Android akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirdi.



Akıllı telefon pazarında şu anda tamamen dokunmatik ekrana sahip modeller yükselişini sürdürürken, bir zamanlar nümerik tuş takımı içeren ve kapaklı cihazlar popülerdir ve özellikle de yaşı ilerlemiş teknoloji meraklıları için bu tip modeller daha ilgi çekici gelirken, bazı firmalar bu yönde de cihazlar sunuyor.



Özellikle Çin pazarında üst seviye donanım özellikleri içeren nümerik tuş takımlı ve kapaklı akıllı telefon modelleri sunuyor ve Samsung da bu konuda başı çekenlerden. Güney Kore devi firma, son olarak SM-W2016 adındaki modelini Çin pazarına sunmuştu.

Samsung bu açıdan tek değil ve farklı firmalar da kapaklı Android modeller sunarken, Gionee de W909 adındaki yeni bir modelini duyurdu. Bu yeni akıllı telefon Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi ile geliyor.

Gionee W909 iki adet 4.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Bu ekranlar 1280×720 piksel HD çözünürlük içeriyor. Yonga seti de MediaTek’in sekiz çekirdekli 64-bit modeli Helip P10 olarak belirlenmiş.

4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon ayrıca microSD kart desteği ile de artırılabilir şekilde 64GB dahili veri kapasitesi içermekte. 16MP arka kamera içeren cihazda Selfie kamerası ise 5MP olarak yer alıyor. Ayrıca cihaz 124.1 mm x 62.8 mm x 16.5 mm ölçülerinde ve 207.7gr ağırlık ile geliyor.

2.530mAh batarya içeren ve USB Type-C desteğine sahip olan akıllı telefonun arka yüzünde parmak izi tarayıcısı da konumlandırılmış. Fiyatının ise CNY 4,000 – $615/€550 olduğunu da belirtelim.




Üst seviye kapalı Android akıllı telefon Gionee W909 duyuruldu - MaxiCep
 


Emre

Üye
Çok çirkin
 

Benzer Konular



Üst Alt