''Turkcell Video İzle'' : Dünyada Bir İlk!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
''Turkcell Video İzle'' : Dünyada Bir İlk!



Türkiye’de A tipi lisansı ve sunduğu olanaklarla birlikte en iyi 3G hizmetini sunan Turkcell aracılığıyla, popüler video paylaşım sitelerindeki videolarını anında izleyebileceksiniz.


Türkiye’nin
3G GSM lideri Turkcell, iş ortağı Novarra ile birlikte geliştirdiği ‘‘ Turkcell Video İzle ’’ servisini bugün tanıttı. Avrupa’da ilk defa Turkcell tarafından sağlanan bu servis ilk mobil video yayınını gerçekleştirilmiş olunuyor.

Turkcell bünyesindeki tüm abonelerin yararlanabileceği Video İzle servisine bağlanmak için tek yapmanız gereken Nokia N70, N73, N95, N95 (8GB), E65, 3120c, 6233, 6500s ve Samsung L700 marka telefonlardan birine sahip olup, wap.turkcell-im.com.tr adresine girmek yeterli olacak.

Henüz sadece , ve sitelerindeki videolara ulaşılabiliyor. Ancak ‘‘Turkcell Video İzle’’ servisi aracılığıyla çok yakın zamanda birçok cep telefonu modeli destekleyeceği ve video sitelerinin çoğuna ulaşılabileceği de Turkcell tarafından açıklandı.

Video izlemek müşterinin mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor. Mobil internet paketi olan kullanıcılar ise paketleri kapsamında kullanım yaparak video izleyebiliyor.
 


e_r_EN

e_r_EN

Üye
daha önce denemiştim turkcell-im üzerinden gayet iyi çalışıyor takılma yaşamadım ama 100 mb internet paketiyle izlemek çok zor malum kota ...
 
Ozan

Ozan

Admin
Aslında kendine özgü monir bir program çıkarsa ve youtube dahil birçok video sitesini desteklese çok daha hoş ve Turkcell e yakışır bir durum olur ..
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
arkadaşlar hepsi para tuzağı 3g cepte en düşük ses ve video formatı kullanıyor çin malı dvb-s bandı cepler süper ses ve görüntü kalitesi veriyor yani mpg+mp3 kalitesi sunuyor ama 3g amr+3gp parlak ama donan özellik

gerisini siz düşünün bu 3g çuvalla para alıyor milletten şimdi 4g gelecek ama yıllar sürer oda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt