Faturalı Turkcell T50'nin Kampanyaları Oldukça Pahalı

Sponsorlu Bağlantılar

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T50'nin Kampanyaları Oldukça Pahalı
Turkcell T50 bugün tarifeye ek taksit seçenekleriyle satışa sunuldu. Teklifleri inceledim. Bir eksiklik gözümden kaçmadı değil.

Genç tarifelilere özel bir kampanya yapılmamış. Onu geçtim fiyatlar oldukça pahalı. Teklifleri buradan inceleyebilirsiniz:

Şu an Hazırkart kullanıyorum, Genç Tarifeliyim. Kullandığım paket GNC 25'lik Paket Kampanyası. Ben bu pakete ayda 25 TL ödeyerek 500 DK her yöne konuşma + 1 GB internet + 1000 Turkcell içi SMS ve 1000 her yöne SMS sahibi oluyorum. Bu burada kalsın.

Gelelim Turkcell T50'nin kullandığım pakete benzer olarak sunduğu tarifeye:

500 DK her yöne konuşma + 1GB internet + 1000 SMS her yöne olan "Hepsi Paketi" 24 aylık ayda 83 TL, 12 aylık ayda 112 TL.

Hesapladığım zaman sadece tarifeye ayda 53 TL gibi uçuk bir ücret ödemek durumunda kalıyorum. Yani şu an kullandığım paketin aynısını satın alıp ayda 25 TL ödemek yerine 53 TL ödemiş oluyorum.

Hadi diyelim ben Genç Tarifeliyim, bu yüzden özel indirimlerle bu paketi 25 TL'ye satın alıyorum varsayalım. turkcell.com.tr'de incelediğim zaman faturalılar 500 DK her yöne + 1 GB internet paketini "Kaçmaz İkili" paketi altında 30 TL'ye satın alabiliyorlar. SMS'i yok 30 TL nerede, 53 TL nerede?

Turkcell, telefon kampanyalarını düzenlerken kullanıcı sınıfını da dahil etmeli. Genç Tarifeliler unutulmuş ya da önemsenmemiş. Akıllı telefonlara gençlerin daha fazla ilgi gösterdiğini söylememe gerek yok sanırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: abandonware


abandonware

abandonware

Üye
Dalgın müşteriler için yapılmış birşey galiba :hmmm
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
X-preria Z Serisi Modeline Benzettim
 
ilo53

ilo53

Üye
Böyle alınmaz telefon 1000tl ye falan geliyor 700tl lik telefon
 
abandonware

abandonware

Üye
o telefona 700 tl de çok gibi geliyor bana ama bilemeyecem :hmmm
 
ilo53

ilo53

Üye
Kardesime hediye aldim 650tl ye ekrani buyuk guzel kamerasi hosuma gitmedi uygulama falan yuklemedik fazla donma falan yok is gorur 2gb de turbo paket geldi
 


Üst Alt