Turkcell Haydi Gel 12 Ay 1 GB İnternet Paketi Hediye Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Haydi Gel 12 Ay 1 GB İnternet Paketi Hediye Kampanyası
Turkcell'in faturasız hat taşıma kampanyalarından birisi olarak karşımıza çıkan Turkcell Haydi Gel 12 aylık 1 GB internet paketi kampanyası ile ilgili tüm detaylar makalemizde.

Turkcell Faturasız hat taşıma kampanyalarından birisi olan Haydi Gel kampanyası ile Turkcell’e hattınızı taşıdığınız taktirde 12 ay boyunca ayda 1 GB hediye internet paketi kazanabilirsiniz. Bu paket Faturalı hatlar için geçerli olduğunu ve kampanyasının süreli olduğunu belirtmek isteriz. Maxicep.com ekibi olarak sizler için hazırladığımız Haydi Gel Kampanyası 2017 ile ilgili vereceğimiz bilgiler doğrultusunda belki sizde hattınızı Turkcell’e taşımak isteyebilirsiniz.

Haydi Gel Kampanyası ile Turkcell yeni müşterileri elde etmek yönünde ciddi bir çalışma yapıyor. Bu çalışma sonucu hattını yeni taşıyan kişilere ücretsiz 2 GB ekstra internet sunacağını belirtti. Yeni bireysel faturasız hat alan veya hattını taşıyan kişiler için geçerli olan bu paket hakkında detayları sizlerle paylaşmaya başlayalım

Kampanya kapsamında Bol 1 GB, Bol 2 GB, Bol 3 GB, Gnç Full 2 GB, Gnç Full 4 GB,Gnç Full 6 GB,Gnç Full 8 GB, Gnç Full 10 GB, Fırtına Eko ve Fırtına Süper paketlerinden birini almanız gerekmektedir.

  • Paket içeriğinde sizlere 1 GB ekstra internet paketi tanınır ve 30 gün boyunca geçerli olan bu paket bir sonraki aya devretmez.
  • Paketler hattınıza otomatik yüklenir.
  • Başvuru için sms ve arama gerektirmez.
  • Kampanya bitişi 31 Mart 2017 tarihinde son bulacağını unutmayınız.

Turkcell Faturasız hat satın alan ve hattınız Faturasız hatta taşıyanlar için geçerli olan bu paketten yararlanmak için yukarıdaki belirttiğimiz maddelerde bulunan paketlerden birine geçiş yapmanız gerekmektedir. Geçiş yaptığınız taktirde kampanyadan yararlanmaya ücretsiz başlarsınız. Sizler için sunduğumuz Turkcell Faturasız hat paketleri incelemenizi öneririz.

Haydi Gel Kampanyası nasıl iptal edilir?
Haydi Gel Kampanyasını iptal etmek için IPTAL HAYDIGEL yazıp 2200 göndermeniz yeterlidir.

Sizler için önerdiğimiz paketler
  • GNÇ Full 10 GB – Turkcell : 1000 dakika konuşma + 1000 sms + (5+5*GB) internet paketi 45 TL
  • GNÇ Full 8 GB – Turkcell : 1000 dakika konuşma + 1000 sms + (4+4*GB) internet paketi 40 TL
  • GNÇ Full 6 GB – Turkcell : 1000 dakika konuşma + 1000 sms + (3+3*GB) internet paketi 35 TL
Yukarıdaki önerdiğimiz Faturasız GNÇ paketlerinden Full 6, Full 8 ve Full 10 GB ait paketlerdir. Yıldız olarak gösterdiğimiz kısımdaki internetler akşam 22:00 ile 6:00 arası geçerli olduğunu buna göre paket alırken bilginiz olması gerektiğini düşünüyoruz. Turkcell Paketleri ve Kampanyalarından detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz.
 


Üst Alt