Toplu intihar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Toplu intihar!





TOPLU İNTİHAR!


Galatasaray ile Fenerbahçe birbirlerini yediler !.. İki takımın da kazanmak zorunda olduğu kritik derbide ilk yarıda Galatasaray, ikinci yarıda Fenerbahçe bastırdı, ama iki dev de doğru dürüst gol pozisyonu yaratamadan, maçı bitirdi: 0-0. Üstelik de uzatmanın son dakikasında birbirinden çirkin görüntülere imza atarak !..


Maça Galatasaray iyi başladı. İlk yarım saatte Fenerbahçe'ye üstüste 5 pas yaptırmayan Galatasaray, orta sahadaki boğucu presiyle oyunun tek hakimiydi. Ancak sarı kırmızılılar bu üstünlüklerine karşın gol pozisyonu üretemedi, rakip kaleyi tehdit edemedi. İlk yarının son 15 dakikasında ise Fenerbahçe biraz toparlandı, Güiza çok net 2 pozisyonda topu kontrol edemeyince takımını gollerden etti.

İki takımın kazanmak zorunda olması maçın havasını da gerginleştirdi. Galatasaraylı taraftarlar eski futbolcuları Emre'ye tepkilerini hiç kesmezken, Emre ile Sabri arasında yaşanan sert tartışma da ilk yarının ilginç notlarındandı. İlk yarının bir diğer ilginç ismi ise önce sarı kart gören, ardından 1 dakika sonra Ümit'e yaptığı hareketle kırmızı kart tartışmalarına yol açan Selçuk Şahin'in ilk yarının sonlarında oyundan alınmasıydı.

İkinci yarıda ise roller değişti. Fenerbahçe ikinci 45 dakikaya bambaşka bir kimlikle başladı ve oyunun kontrolünü ele geçirdi. Adeta ilk yarının kopyası izleniyor ama takımlar yer değiştiriyordu. Fenerbahçe topu ayağında tuttu, Galatasaray top kaybetti ama yine fazla gol pozisyonu yaşanmadı. İlk yarıda sert bir tartışmayaşayan Sabri-Emre Belözoğlu ikilisi ikinci yarıda daha da gerildi, Emre Sabri'nin üzerine yürüdü, Sabri Emre'nin boğazını sıktı.

Galatasaray'da maçın son yarım saatinde Lincoln oyuna girdi, sarı kırmızılılır oyunu yavaş yavaş dengeledi. Ancak iki takım da kazanmak zorurda oldukları bu maçı, fazla gol pozisyonuna giremeden, gol atamadan, 0-0 sonuçlandırdı.

Bu sonuçla iki takım da şampiyonluk umutlarını tükenme noktasına getirdi.

GALATASARAY - FENERBAHÇE: 0-0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Abdullah Yılmaz

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan, Barış, Ayhan, Arda, Kewell (Dk. 90 Nonda), Ümit Karan (Dk. 58 Lincoln), Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül(Dk. 22 Yasin), Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deivid (Dk. 67 Kazım), Emre, Selçuk (Dk. 45 Deniz), Uğur, Semih, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

SARI KART: Selçuk, Emre Aşık, Emre Belözoğlu, Sabri, Semih, Güiza

KIRMIZI KARTLAR: Arda, Emre Aşık, Lugano, Semih

yorum:bu kadar hazımsızlıkta olmaz.yazıklar olsun iki takıma da.milli takımda beraber ter döken topcular şimdi lig de birbirini yiyorlar.böylemi gideceğiz biz afrikadaki dünya kupasına.semih arda sabri kazım emre birbirlerinin yüzüne nasıl bakacak...çarşı seyircisine vahşi derler ben samiyende bir tane olaysız gs fb derbisi izlemedim.Türkiyenin iki büyük takımının nasıl süründüğünü,profesyonel futbol anlayışının nasıl yerlerde gezdiğini gördük bu akşam...beraberlik bizim için iyi sonuç ama gönül isterdiki dostane bir maç olsun...
 


Catty

Catty

Emekli Yönetici
Rezillik !
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gel de yorum da bulun...!


Lugano sen neymişsin be abi.. Dağıttın ortalığı..
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Lugano insan değil...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bana göre de kesinlikle sabri insan değil..Bir adam her maç mı geveze olur bir insan bu kadar mı kalitesiz olur. Yıllardır 1 gr ilerlemez mi .. Türkiyede sabriden nefret ettiğim kadar başka bir oyuncudan nefret etmemişimdir . Yazıklar olsun.. Taraftar üzerine bu kadar oynanmaz. Zaten gergin maç bir de sen bunun üzerine taraftarı galyana getiriyorsun..Zaten ona mailliler.

Lugano içinde diyeceklerim var.Severim kanının son damlasına kadar savaşır kaliteli bir oyuncu oyun itibariyle..Fakat insanlık olarak kesinlikle bu geçerli değil..Abi uslanmaz mısın sen..Kaç oldu bu gereksiz kartların. Yazık maç bitmiş daha ne ortalığı geriyorsun.Yazıklar olsun bu zihniyete..Yakışmadı bu derbi ye..;)
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu durumda söylenecek içi şey var.

1. Çıkan olaylar ve kartlar, maçın önemi yüzünden sert oyun, bu derbiyi yerlebir etti, ıspanya bile yaptığı yayını 90+ dan sonra kesti.

2. Artık şampiyonluk nasip olursa seneye yaşarlar. (tabi futbol mucizesi yaşanmazsa)
 

Lion's Claw

Lugano insan olamaz.Emre'ye bir kafa attı arkadan.Hemen ortadan uzaklaştı.Orda Allah korusun Emre'ye bir şey olabilirdi.Birde utanmadan kaldırmaya çalışıyor adamı.Dua etsinler Hasan Şaş oynamıyordu.Yoksa gösteriridi artistliği.Herşeyin başı lugano buna 10 maç ceza versen yine akıllanmaz!
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hasan Şaş bize artistlik yapamaz :)Başına geleceği iyi bilir.Bizim maçlarda kuzu gibidir o.:) Hasan nerdeyse kavga esnasında...Bırak şimdi onu bunu..Tasnif etmiyoruz kavga olaylarını..Yok Hasan mış bilmem neymiş. Lugano açıklama yaptı 3 kere ayağıma bastı artık dayanamadım diyor..Zaten kavga etmeden önce de ayağına basmış..Şimdi bana emre efendidir bilmem suçu asla yoktur demesin..Emreyi Türkiye biliyor çirkeflikleriyle ;)
 

Lion's Claw

Luganonun açıklamasını okudum.Ayağıma bastı diyor.Uyarabilirdin kafa atmanı gerektirecek bir durum yoktu ortada.Hatta özür bile diledi ama neyi değiştirdi? Derbi olaylarını yatıştırdı mı? Kavgayı unutturdumu?Hayır...
Ayrıca Hasan Şaş'a gelince emin ol bunu luganonun yanına bırakmazdı.Lugano kim ki kime bu artistliği dikkat çekçeye mi çalışıyor?
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
DiaBLoS™;1329102' Alıntı:
Lugano açıklama yaptı 3 kere ayağıma bastı artık dayanamadım diyor..Zaten kavga etmeden önce de ayağına basmış..


:kop::kop::kop:Way be demek ondan kafa atmış....:kop::kop:
Bir oyuncu ancak bu kadar küçülebilir arkadan vurmak ne kadarda öç almak için uygun bir davranış...
Luganonun futboluna diyeceğim yok güzel oynuyor ama insaniyetlikten nasibini alamamış...
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Anlaşılan maçın önemi, puan kaybı yada maçtaki pozisyonlar, bir kenara atılmış son dakikalarda yaşanan izdiham dolu 4 kırmızı kartlı olay konuşuluyor. Öncelikle hepinize teşekkürler, maçtaki o olayları buraya taşıyıpta sakîn bir şekilde tartıştığınız için. Burada karşılıkla atışma ve gerginliğe yok açmadığınız için tekrardan teşekkürler.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İki takıma da geçmiş olsun diyelim o zaman. :) Bir senede olmayalım şampiyon ya artık sıktı :)

Bu sene şampiyonluğu vermek için olmamak için o kadar direndiler artık. Bjk ve Sivasspor ikilisinden biri şampiyon olamayaksa bence kesinlikle LİGDEN ÇEKİLMELİLER.

Saygılar
 
ßuse383

ßuse383

Üye
GerçekTen Yazık!!
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya Sivasspor sampiyon olacakta sampiyonlar ligi gruplarında onu avaraj takımı yaparlar....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt