Tff Önünde Temiz Futbol Eylemi

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Tff Önünde Temiz Futbol Eylemi
Temiz Futbol Platformu tarafından tertip edilen Temiz Futbol eylemlerinin 82’ncisi, bugün öğle saatlerinde gerçekleştirildi.
Türkiye Futbol Federasyonu binası önünde yapılan Temiz Futbol eylemine yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu katıldı.

“FEDERASYONUN TAM KARŞISINDA TEMİZ FUTBOL FİDANI DİKECEĞİZ”
Türkiye’deki sporseverlerin temiz futbolu hak ettiklerini düşündükleri için 82 haftadır eylemlerine devam ettiklerini belirten Temiz Futbol Platformu Sözcüsü Yavuz Saltık, “Türkiye’de futbol ortamının temizlenmesi ve geleceğe sağlıklı bir sportif anlayış bırakabilmek amacıyla bir grup taraftar olarak, ‘Turkish Fair-Play’ çatısı altında eylemlere başladık. Eylemlerimize zaman zaman 20 ile 200 kişi arasında katılımlar oldu. Taksim’deki bir takım olaylardan dolayı güvenliğimiz açısından bizi buraya yönlendirdiler. Önümüzdeki hafta burada federasyonunun tam karşısında temiz futbol fidanı dikeceğiz. O fidana gözümüz gibi bakacağız ve her hafta buraya geldiğimizde sulayıp büyümesini bekleyeceğiz” dedi.

“GELECEK KUŞAKLARA SAĞLIKLI BİR SPOR ANLAYIŞI BIRAKALIM”
Vicdan rengi formanızla tüm Türkiye’de ve Dünya’da temiz futbol isteyen herkesi futbol federasyonu önünde bu kirli futbol düzeninin yıkılmasına davet eden Saltık, “Bunun temizlenmesi, suçluların cezalandırılması ve bu süreçte suçlu olan ceza alan insanların futbol arenasından temizlenmesi noktasında bir şeyler yapılmasını istiyoruz. İzlediğimiz şeyin bir futbol karşılaşması olduğuna inanmıyoruz. Bu bir futbol karşılaşması değil. İzlediğimiz karşılaşmalar futbol camiasına yakışır karşılaşmalar değil. Bu anlayışın yıkılması ve yeni bir futbol anlayışının yerleşmesi için bu eylemlerin önemine çok inanıyoruz. Bu yüzden 82 haftadır buradayız. Olimpiyatlara aday bir ülkenin de bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz. Temiz futbol isteyen herkesten bu eylemlere katkı sağlamasını bekliyoruz. Spor kamuoyuna sesleniyorum. Gelecek kuşaklara sağlıklı bir spor anlayışı bırakalım” şeklinde konuştu.
(İHA)
 

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
491
scarface006
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen


Üst Alt