Terim'in Antalya 11'i!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Terim'in Antalya 11'i!

Galatasaray'da Fatih Terim, Antalyaspor ile oynanacak mücadelede kullanacağı ilk 11'i büyük ölçüde belirledi.



Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan bu mücadelede cezalı Felipe Melo ve henüz takıma katılmayan Didier Drogba dışında tüm oyuncularından faydalanabilecek olan Terim'in yüzü gülüyor.

İkinci devreye istediği gibi bir başlangıç yapamayan Galatasaray'da, deneyimli teknik adamın kadroda birkaç değişiklik yapması bekleniyor. Son haftalarda eleştirilerin odağında bulunan genç oyuncu Emre Çolak ve sezon başında aldığı 12 maçlık ceza sonrası bir türlü geçen sezonki formunu yakalayamayan Engin Baytar, ilk iki sıradaki iki takımı karşı karşıya getirecek bu maçta yedek kulübesinde olacak.

SNEIJDER - NORDIN SAHADA!

Kalede her zamanki gibi Fernando Muslera'ya güvenecek olan başarılı antrenör, defans kurgusunu da bozmayacak. Savunmanın solunda Albert Riera'yı oynatacak olan tecrübeli çalıştırıcı, ortada ise Semih-Dany ikilisinden vazgeçmeyecek. Savunmanın sağında Emmanuel Eboue'nin milli takımdan dönmesi ile bir ikilem yaşayacak olan Terim, Sabri'den memnun olmasına rağmen, kadronun adaptasyonunu hızlandırmak amacıyla Eboue'yi 11'de görevlendirecek.

Orta alanda Felipe Melo'nun aldığı ceza sonrası Yekta Kurtuluş sahada onun görevini üstlenecekken; sarı-kırmızılıların en güvendiği isimlerden olan Selçuk İnan da kadrodaki yerini alacak. Forvet arkası pozisyonunda taraftarın ilk 11'de oynaması için gün saydığı Wesley Sneijder'in antrenmanlardaki performansından tatmin olan olan 'İmparator', Hollandalı oyuncuyu taktik tahtasına ilk sırada yazacak. Son mücadelede yıldız oyuncu ile olan uyumu göze çarpan Nordin Amrabat da sol kanatta kullanılacak. Sağ kanatta ise sezon başından bu yana istikrarsız bir görüntü çizen, geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen Hamit Altıntop sahalara geri dönecek.

BURAK TEKRAR KADRODA

Terim'in en büyük sürprizi ise forvet pozisyonunda yaşanacak. Kaybedilen puanlarda büyük hataları göze çarpmasa da Umut Bulut ve Johan Elmander kulübeye çekilecek. Son 2 haftada kadroda yer vermediği Burak Yılmaz'ı tekrar kazanmak isteyen çalıştırıcı, A milli oyuncuya olan güvenini kadroda tek forvet olarak görev vererek gösterecek.

 
semihguney

semihguney

Üye
Hamit olmuyo ya nedense , keşke satabilsek . Sabri de iyi oynuyo aslında onu oynatsa iyi olur bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt