Telefon yazılım güncelleme yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yazılım güncelleme yardım lütfenn
Arkadaşlar telefonuma versiyon atmak istiyorum biliyorum forumda birçok şey var ama hiçbirinden birşey anlamadım versiyon atınca türkçe dil paketi gidiyormuş vs.. garantiye yollamak istemiyorum 2 ayda geliyor açıkcası kendim yapmak için uğraşıyorum ama elimden birşey gelmiyor biri bana telefon yazılımı hangi programlarla güncelleniyor türkçe dil paketi nasıl yapılıyor yazılım güncellemeden sonra telefonda neler değişiyor söyleyebilir mi lütfen yardım edin çaresiz kaldım..
 


celibar

celibar

Üye
güncellemeyi kendin yapabilirsin.türkçe dil güncelleyeceğin programla otomatik yüklenir.türkçe dil paketinin yüklenmeme ihtimali %10'dur.pc suit programını bilgisayara pc suit modunda bağla.program üzerinde güncelleştirmelerini denetle yazar. Ona tıkla o seni yönlendirir.şarjın tam dolu olsun.güncelleme sırasında kabloyu asla çıkarma.
Veya diğer yöntem eğer telefon internetin varsa menüden cihaz yöneticisini bul.veya destekliyorsa *#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de.güncelleme varsa güncelleme yüklenir.
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Celibar öncelikle teşekkürler
telefonum 6303i classic pc suite ile devamlı internete bağlanıyorum zaten ama güncelleştirmeleri kontrol et butonu bu telefonda işe yaramıyor aynı zaman *#0000# yapınca seçenekler bölümü yok şaşkınım doğrusu :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt