Suya Dayanıklı Makyaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Suya Dayanıklı Makyaj
Nemden terden veya girip çıktığımız sudan dolayı akmaya maruz kalan rimellerimizin yerini waterproof yani suya dayanıklı maskaralar alıyor. Kirpiklerin dolgun görünümünü korurken bunun yanı sıra suya karşı dayanan maskaralar arasında Bobbi Brown No Smudge Mascara Avon Super Ekstra Dolgun Görünüm Veren Suya Dayanıklı Maskara Maybelline Volum Express Waterproof üç rengi bulunan Nivea Extreme Resist Maskara ve takma kirpik etkili Max Factor False Lash Effect var…

Kirpikler...

Clarins’in Fix’ Mascara ürünü ise rimelin üzerine sürülen kirpik ‘su geçirmezi’ şeklinde. Saydam esnek ve parlak olan bu ürünü maskaranızın üzerine sürdüğünüzde rimelinizi suyun yan etkilerinden koruyor.

Göz kalemi...

Göz makyajımızın diğer tamamlayıcılarının da suya dayanıklıları bulunuyor. Örneğin Lancome’un Le Crayon Kohl Waterproof göz kalemi kremsi yapısıyla suya dayanıklı özelliğe sahip.

Göz farları...

MAC’in farklı renkleri bulunan Fluidliner’ı da göz makyajınızın gün boyu canlılığını korumasını sağlıyor.

Fondöten...

L’Oreal Paris’in Glam Bronze kompakt fondöteni yaz için ideal makyaj ürünleri arasında. Çünkü hem suya dayanıklı hem de SPF 20 güneş korumasına sahip. Suya girip çıksanız bile cildiniz pürüzsüz olsun istiyorsanız bu fondötenden hemen edinin!

Allık...

Suya ve bulaşmaya dayanıklı allık Clinique Blushwear’den yazın mutlaka edinin. Hem kullanımı pratik hem taşıması kolay bu stick allığın krem yapısı sayesinde sürümü de çok basit

Makyaj temizleme...

Bu kadar suya dayanıklı makyajı gece yatarken nasıl çıkaracağız peki diye sorarsanız bunun da çözümü var. The Body Shop’ın Camomile Suya Dayanıklı Göz Makyajı Temizleyicisi waterproof makyajı çıkarmak için özel olarak tasarlanmış. Ayrıca göz çevresini yatıştırıyor ve yumuşaklık kazandırıyor.

Saçlar...

Son olarak sıra saçlarda! Gün boyunca her sudan çıkışınızda saçlarınızı yeniden şekillendirmek için her seferinde ürün kullanmaktan sıkıldıysanız Kerastase’ın yeni Soleil serisinden suya dayanıklı ıslak jöleyi kullanabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
500
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
695
Doğuş Pertez
First Lady
Cevap
0
Görüntüleme
908
First Lady


Üst Alt