SuperAntiSpyware 5.0.1150

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soulmy2

soulmy2

Üye
    Konu Sahibi
SuperAntiSpyware 5.0.1150


SuperAntiSpyware 5.0.1150 | Freeware | 16.40MB

SUPERAntiSpyware, çok boyutlu tarama teknolojisi ve işlemci sorgulama teknolojisi ile yeni jenerasyon bir casus veya reklam yazılımı silme programıdır. 1.000.000'dan fazla casus yazılımı bulup silerek sisteminizi korur.

Program koruyucu özelliklerinin yanında onarıcı özelliklere de sahiptir. Kesilmiş internet bağlantınızı onarır, masaüstünüzün zararlı yazılımlar tarafından zarar görmesini engeller, sistem kayıtlarını düzenler ve görev yönetimi görevini üstlenerek bu bölümlere bulaşması kuvvetle muhtemel olan casus yazılımları bulur ve yokeder. Sabit diskinizin komple veya özelleştirilmiş taramasını yapar, harici sürücüler, bellek kayıtları, kişisel dosyaları güvenli kalmaları için sürekli tarar.

Spyware, adware, malware, truva atları, dialer, solucanlar, keylogger'lar ve hijacker'ları tarayarak bulabilen bu ücretsiz program ile bilgisayarınız zararlı yazılımların kurbanı olamayacak. Sisteminize sızmaya çalışan bu çeşit zararlı yazılımları anında tespit ederek yüklenme ve tekrar yüklenme işlemlerini engeller.

Direct Disk Access (Direkt Sürücü Erişimi) özelliği sayesinde diğer programların göremediği rootkitleri de görebilen bu ücretsiz program ile artık hiçbir zararlı yazılımdan korkmanıza gerek kalmayacak.




Turbobit:
 


Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gerek Yok Bence Buna .. Yeni AntiVirusler Bu Tur Yazilimlari Tespit Edin Banliyor Galiba ..
 
abandonware

abandonware

Üye
gereksiz bişi fakt bu progda trojan killer gibi siteme virüs bulaştığında tarama için işe yarar yani diğer antivirler gerçek zamanlı koruma sağlar ve pc yi taraması çok uzun zaman alır. yani super anti spy tarama için ideal bir yazılımdır. gereksiz dememin nedeni ise zaten programın kendi web sayfasındanda inebilir bu :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt