Super Flash Light Android Uygulaması ( Android El Feneri Widget )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Super Flash Light Android Uygulaması ( Android El Feneri Widget )
Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarından herhangi birisini kullanıyorsanız, telefonunuzun kamerasındaki flaşı bir el feneri olarak kullanabilirsiniz. Bunun ile ilgili tüm detayları haberimizden öğrenebilir ve Super Flash Light uygulamasına kolaylıkla erişebilirsiniz.

Geceleri etrafı aydınlatmak için kullanılan son zamanların en moda cihazı elbette cep telefonlarımız. Her zaman yanımızda fener taşıyamayacağımıza göre cep telefonlarımız ve onları flaş ledleri bizim için yeterli oluyor. Peki cep telefonunuzun flaşını nasıl fener olarak kullanabilirsiniz? Elbette Super Flash Light Android uygulaması sayesinde.

Super Flash Light Android uygulaması flaşınızı en verimli ve en parlak şekilde kullanmanızı, onu bir el fenerine dönüştürmenizi sağlar. Sadece fener olarak değil, yanıp sönme özelliği sayesinde yardım çağırmak için de kullanılır. (SOS)

Tamamen ücretsiz olan Super Flash Light Android uygulamasının belli başlı özellikleri şu şekildedir;

Uygulama size en yüksek parlaklığı vereceğini garanti ediyor.
Uygulama arayüzü gayet kullanışlı. Tıpkı bir fener gibi açıp kapatabilirsiniz.
Yanıp sönme modu var. Yanıp sönme hızı da ayarlanabiliyor.
Modern bir arayüze sahip.

Super Flash Light Android uygulaması cep telefonunu yeri geldiği zaman bir el fenerine dönüştürmek isteyenler için en iyi ücretsiz uygulamalardan biri, mutlaka indirin.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt