Şubat Dizisi

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Şubat Dizisi



Yapım


Senaryosunu Funda Alp'in yazdığı; genel yönetmeniğini Onur Ünlü'nün, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'nün yaptığı TV dizisidir. İlk bölümü 14 Eylül 2012'de TRT1'de yayınlanmıştır.Yapım şirketi ise Eflatun Filmdir.

Konu

Bir yetimhane yangınında yüzünün bir kısmı yanan Şubat, toplayıcılık yaparak geçinen Aziz Bey tarafından kurtarılır. Şubat’ın sahip olduğu bir bilgi ve sahip olduğu güç, kısa sürede Aziz Bey tarafından keşfedilir. Aziz Bey, 20 sene boyunca Şubat’ı gözlerden uzak bir şekilde büyütür. Ta ki Şubat bir gün “gerçek” dünyaya çıkana kadar… Yağmur ise zamanının ünlü doktorlarından Cihan Çankaya’nın kızıdır. Amerika’daki gazetecilik stajının ardından ülkesine dönen Yağmur, bir televizyon kanalında muhabir olarak çalışmaya başlar. Hırslı bir yapıya sahip olan Yağmur, arzuladığı çıkışı bir türlü yakalayamamıştır. Bir gün haber peşinde koşan Yağmur’un yolu bir cinayet mahalinde tesadüfen Şubat’la çakışır ve birbirinden şaşırtıcı olaylar dizisi başlar.

Oyuncu Kadrosu


Alican Yücesoy: (ŞUBAT)





Melisa Sözen: (YAĞMUR)





Musa Uzunlar:





Serkan Ercan:




Özkan Uğur:




Ülkü Duru:






[video=youtube;nMbv1CMg1nc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nMbv1CMg1nc[/video]


"Yarayla alay eder, yaralanmamış olan"


Şehrin altına daha iyi bak! Bir reklam panosuna, sana doğru sürüklenen bir kağıda. Bir tramvayın taşıdığı kırmızı bir güle bak, o gül sana haykıran bir aşk ilanı olabilir. Yaşadığın şehre bak! Hiç görmediklerini göreceksin, onları göreceksin.
İstanbul’un altında, dehlizlerinde yaşayan yaralı bir adam. İstanbul’un üstünde yaşayan genç ve güzel bir kadın. Ve yanlış anlamayla başlayan imkansız bir aşk...


 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ara sıra izliyorum
 
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Çok sıkı takipçisi olmasam da hoşuma gidiyor, güzel :)
 
Mufche

Mufche

Üye
Geç saate alınmayana kadar izlerdim (:
 

falanfilannnn24

Üye
Geç saate alınmayana kadar izlerdim (:

Aynen bende , arada denk gelince bakıyorum senaryosu mükemmel bi metafizik boyutuda var .Ama işte ulkemizde boyle kaliteki seyler tutmuyo ondan dolayi gec saatte yayinliyorlar.
 

Benzer Konular

NEXUS
Cevap
1
Görüntüleme
515
KayraBey
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
6K
Doğuş Pertez


Üst Alt