Sporx paketlerine aboneliklerde ilk ay bedava!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakistan

Burakistan

Üye
    Konu Sahibi
Sporx paketlerine aboneliklerde ilk ay bedava!
Sporx paketlerine aboneliklerde ilk ay bedava! Sonraki kullanımlar haftalık 1 TL!

Futbol Fanatikleri Paketi
Vodafone ve Sporx taraftarın yanında! Süper Lig'i Sporx'le izleyin, Sporx farkıyla takımınızdan habersiz kalmayın! Goller, puan durumu, sakatlıklar, transferler ve merak ettiğiniz tüm gelişmeler önce Futbol Fanatik ile sizin cebinizde!

Futbol Fanatikleri Paketi'ne, mesajınıza FUTBOL yazıp 3988'e göndererek abone olabilirsiniz.

İddaa Tahmin Paketi
İddaa Tahmin Paketinde Sporx'in uzman yorumcuları tarafından verilen önerileri, tahminleri ve yorumları öğrenebilecek, oynanmış kuponlara göz atabileceksiniz. Aylık olarak abone olacağınız paketle, her gün günün bankolarını, günün bombalarını ve günün kupon bilgilerini cebinizde bulacaksınız.

İddaa Tahmin Paketi'ne, mesajınıza IDDAA TAHMIN yazip 3988'e göndererek abone olabilirsiniz.

İddaa Haber Paketi
İddaa Haber Paketi ile İddaa maç listesindeki liglerden ve takımlardan anında haberdar olacak, futbolcularla ilgili en son dakika haberlerine ulaşabileceksiniz. Sadece bu kadar da değil, listedeki maçların sonucunu etkileyecek bilgilere sporx yorumcularının yorumlarıyla ulaşabileceksiniz.

İddaa Haber Paketi'ne, mesajınıza IDDAA HABER yazip 3988'e göndererek abone olabilirsiniz

Basketbol Haber Paketi
Basketbol'da en son neler oldu? Beko Basketbol Ligi'nden son haberler, Euroleague, NBA ve yurtdışındaki lejyonerlerimizden son gelişmeler anında cebinizde.

Basketbol Haber Paketi'ne, mesajınıza BASKET yazip 3988'e göndererek abone olabilirsiniz.

Ücretlendirme






  • Tüm Sporx paketleri, ilk ay bedava! İlk aydan sonraki kullanımlar Vodafone faturalı hat aboneleri ve Hesabını Bilen Tarife aboneleri için tüm vergiler dahil haftalık 1 TL, ön ödemeli hat aboneleri için haftalık 8 kontördür.
 


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bir ay güzel bir süre söylenebilir. Tabi unutmadığın sürece. Sporx internetteki haber kaynakları arasındaki en iyi siteler arasında gelmektedir. Hem web sitesi
Kod:
www.sporx.com
hemde mobil wap sitesi
Kod:
wap.sporx.com
oldukça kaliteli hizmet veren bir site. Son dakika haber hızıyla, kura çekimlerini, maç anlatımlarını hem web hemde wap sitesinden aynı anda veren ender siteler arasında gelmekte. Aynı anda sporu takip ettiğim sitedir. Tabi sms ile bu performansını gerçekleştirir mi? Yada nasıl bir performans gösterir bilemiyorum. Şunu söyleyeyim sporx site ve kadro olarak kaliteli bir sitedir.
 
arslansem

arslansem

Üye
Kaliteli bi site.Kullananlara tavsiye ederim ;)
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzelmiş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt