Sony Xperia XA (2017)'nin yeni görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia XA (2017)'nin yeni görselleri ortaya çıktı
Akıllı telefon pazarında yeni sene ile birlikte cihaz duyuruları da gelmeye başladı ve 2017'ye en hızlı giren firmaların başında da Samsung geliyor. Diğer taraftan henüz duyuru gerçekleştirmemiş olan firmalar da bulunurken, Sony de bunlardan birisi. Geçtiğimiz sene Xperia X çatısı altında bir çok model sunan firmanın, yakın zamanda yeni modellerini gün yüzüne çıkarması bekleniyor.



Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Şubat sonunda MWC 2017'de Sony, Xperia X ailesinin ilk üyelerini sunmuştu. Bu cihazlar Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance olurken, yakında da bu cihazların halefi yeni modeller pazara sunulacak.

Yaklaşık bir ay bir süre önce Sony'nin yeni nesil Xperia XA modeline ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıkmıştı. Henüz bu cihazın hangi isimler sunulacağı belli olmazken, Sony Xperia XA 2, Xperia XA (2017) ya da belki de Xperia XB olarak duyurulabilir.



Sony'nin yeni Xperia XA modeline dair bazı görseller daha ortaya çıktı ve bu görsellere baktığımızda önceki sızıntılarla aynı olduğunu görüyoruz. Görsellerde microUSB yerine USB Type-C'nin kullanıldığı görülüyor. Renk olarak ise kırmızı mor ve mavi renkler dikkat çekmekte.

Henüz Sony Xperia XA (2017)'nin hangi teknik özelliklerle sunulacağına dair bilgi bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz seneki modele bakıldığında düşük seviyede geleceğini söyleyebiliriz.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sony Z Serisi İle Dalışa Geçmişti Şimdide X Serisi İle SOn Gaz Çakılıyor.
 


Üst Alt