Sony Ericsson U5 Vivaz "3g, Wap, Mss"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akanda

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson U5 Vivaz "3g, Wap, Mss"
Merhabalar

Yurtdışından " Danimarka " bir arkadaşım Sony Ericsson U5 Vivaz marka ve model teleson hediye etti. telefonu yurtdışından yeni gelen bir arkaşımın pasaportuna kayıt ettirdim. Normalde 3g siz bir telefon kullanıyordum. Turkcell Online İşlem Merkezinden sim kartımın 3G ayarını yaptım " aktifleştirdim" telefona tatığımda 3G çekiyor gösteriyor. Yardımlarınıza ihtiyacım olan konulara gelince;

1. Telefon wi-fi haricinden hiç bir şekilde internete girmiyor 3g,mms,wap giç bir özelliği kullanamıyorum, turkcell'e wap,mms 2222'e mesaj gönderiyorum ancak cevap gelmiyor, turkcell i aradım, Vivaz telefon ayalarının onlarda olmadığını Sony Ericsson'u araamam gerektiğini belirttiler, neyse Sony Ericsson'u aradım, Vivaz modelinin Türkiyede henüz satışa sunulmadığını " 2011'in ilk çeyreğinde satışa sunulacakmış" haliyle internet mms,wap özelliklerini kullanamacağımı belirttiler. Ancak sahibinden veya gittigidiyor'da vivaz model arattırdığımda bir çok ilan çıkıyor onlara soruyorum herkes sorunsuz bir şekilde internete girdiğinden bahsediyor. yapmam gereken nedir acaba ? Sony Ericsson'un dediği gibi vivaz'ın türkiye satışı başlayana kadar belemelimiyim yoksa bu işin başka bir yolu varmı? varsa nasıl?

2. Telefonda türkçe menü yok ingilizce kullanıyorum. bu benim için büyük bir sorun değil ancak türkçe olmasını tercih ederim, vivaz telefonuma türkçe menü nasıl yükleyebilirim?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Not: Başlık açarken aceleden yanlış yazmışım "3g, wap, mms" olacak
 


kaany1907

Üye
Selamlar,

Ben de Almanyadan aldım vivaz 'ımı dediğin doğru, modeli söylüyosun Turkcell'e o model yok diyip işin içinden çıkıyolar, aynı işletim sistemi kullanan nokia 5800 ün ayarlarına bak den uyuyo, ben onu kurdum ve şu an çalışıyo ya da ara Turkcell i söyle 5800 ün ayarlarını istiyorum diye, yoksa onların kafası çalışmıyo yönlendirmeye.
Umarım verdiğim bilginin faydası olur,çok nadir giriyorum buraya,cevap veremezsem özür,

Kaan
 

tayfun_07

Üye
tek yapman gereken vodafoneye geçip müşteri hizmetlerini aramak ayrıca aylık internet paketi 8 lira ayrıca sınırsız
 

suatarslan18

Üye
:eheöncelikle bende şuan vivaz kullanıyorum sonyericssonun turkiye sitesinden vivazı guncelleyip turkce menuyu kazanabilirsin :) daha sonra internet sorununa gelince arkadaşın dedigi gibi ya vivaza işletim olarak benzer bir telefonun ayarlarını yukletebilirsin yada bekliceksin... şuan ben kullanıyorum sanırım yine sonyden w900 yada w910 filan ayarlarını yukletmiştim:kop: 3g den görüntülüde konuşuyorsun denedim ancak tek sorun kamera yok önünde ve karşı tarafa bakıp aynı anda kendini gösteremiyorusn :hmmmtelefonu cevirip kendini gösterip aradada kendin bakıp konuşuyosun... :) umarım yardımım olur konu başlııgı cok yeni degil ama neyse :):heyo::d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

APOLLON2010
Cevap
0
Görüntüleme
794
APOLLON2010
Cevap
0
Görüntüleme
417
ugur1000
Cevap
1
Görüntüleme
888
iizzz


Üst Alt