Snapdragon 820, “Rev2” Geekench’de göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 820, “Rev2” Geekench’de göründü
Bu sene Snapdragon 820 içeren amiral gemileri büyük bir mücadele içerisine girecek…



Akıllı telefon pazarında yeni bir sene ile birlikte mücadele çok daha çetin olarak geçecek ve akıllı telefon üreticileri de ABD Las Vegas’ta düzenlenen CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni cihaz duyuruları ile gelmeye başladılar.



CES 2016’da Qualcomm’un bu sene amiral gemisi üst seviye modellerde yer alacak olan Snapdragon 820 yonga seti içeren ilk akıllı telefon ise LeTV Le Max Pro olarak geçtiğimiz gün resmi olarak duyurulmuştu.

Qualcomm Snapdragon 820, geçtiğimiz sene pazarda yer alan ve aşırı ısınma sorunları ile firmanın başını oldukça ağrıtan Snapdragon 810’un ardından oldukça önemli ve geçtiğimiz sene bu yonga seti sekiz çekirdekli işlemci ile gelirken, Snapdragon 820 ise dört çekirdekli Kyro işlemci ile geldi. Ayrıca grafik işlemci de Adreno 530 olarak yer alıyor.

Mobil platformda bilinin benchmark uygulamalarından olan Geekbenh veri tabanında şimdi de Qualcomm Snapdragon’un ikinci revize edilmiş versiyon ortaya çıktı. Cihaz ise “Rain Rain A3000” olarak listelenmiş.

Ayrıca Snapdragon 820, revizyon 1 olarak da listelenmişti ve bu cihaz da Xiaomi’nin bu ay içerisinde duyuracağı Mi 5 adındaki yeni amiral gemisi olmuştu.

Bir çok akıllı telefon üreticisi 2016’da Snapdragon 820’li modeller sunacaklar ve bunlar arasında Samsung, Sony, HTC, Huawei, LG gibi devler yer alacak…

Snapdragon 820, “Rev2” Geekench’de göründü - MaxiCep
 


Üst Alt