Slam Dunk Basketball 2 v1.0.4 apk Mod Money

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Slam Dunk Basketball 2 v1.0.4 apk Mod Money
google play:


indir tusfiles:


boyut: 47 mb

dosya çeşidi: apk


Gereken Android Sürümü: 4.0 Ve Üzeri



Nakit Hustle , seviye yukarı, turnuvalarda oynamak veBasketbol Tanrı haline ! Dünyanın her yerinden gelen insanlarla oynamak vedünyanın en iyi basketbol oyuncusu olmak !

1 AÇIK VEYA 8 OYUNCU turnuvalarda 1 YARIŞIYOR
Her zaman diğer oyunculara karşı oynayan iki oyun modları vardır . 1 üzerinde 1 oyna veya 7 diğer oyunculara karşı turnuva girin.

BT YETENEK HAKKINDA TÜM 'S
Hayır powerups , hiçbir hileler , hiçbir yükseltmeleri , Slam Dunk Basketbol 2. tüm beceriler hakkında ve diğer oyunculara karşı bu eşleştirme becerilerini olduğunu.

LEVEL UP
Slam Dunk Basketball 2 her zaman meydan olacak demektir bir rekabet seviyesini ve sıralama sistemi bulunmaktadır . Çal , düzeyini artırmak yeni sıralaması kazanmak ve daha özel mahkemeler ve olayları kilidini eşleşir.

PARALAR İÇİN basketbol oynamak
Oynamak her olay , tehlikede paralar orada olacağım . Paraları Eğer baş etkinlikler ve turnuvalar baş kazanarak eldeoyunları sanal para vardır. Daha sonra yüksek bahis olayları girmek veya rakiplerinize göstermek içindükkanda serin yeni topları satın almak için bu paraları geçirebilirsiniz .

HAFTANIN OYUNCUSU
Her haftageçen haftanınen iyi oyuncusu olanHaftanın yeni bir oyuncu isim . Indirin ve bir hafta boyuncadünyanın en iyi basketbol oyuncusu olmapalavra hak kazanmak görmek !

IT 'S FINEST AT GRAFİKLER
Slam Dunk Basketbol 2. biz gerçekten mobil oyun içinsınırları itti , her şey görünüyor ve harika hissediyor . Daha fazla bilgi için yalvarıyor gözlerini bırakarak , tamamen farklı bir ayar ile dört inanılmaz mahkemelerde oynayın!

Özellikler :
Tüm dünyada insanların karşı oynayın
Diğer oyunculara karşı on 1 1 oyna
8 oyuncu turnuvalarda yarışmak
Seçim için 40 üzerinde müthiş toplar
Son cihazlarınsınırlarını zorlayan çene bırakarak grafik
 
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D


xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Benzer Konular



Üst Alt