Servis Yardım edemedi siz edin lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umud34

umud34

Üye
    Konu Sahibi
Servis Yardım edemedi siz edin lütfen :(
kısaca ım

coolermaster var 390watt
Go** p en aldım
ATI RADEON HD 3850
4 GB RAM VAR KINGSTONE
2.80 INTEL CORE ÇİFT İŞLEMCİ VAR
500GB HARDDISK

FLN FİLAN birde ekran olarak asus var şu an tam modelını bılmıyorum üzerinde webcam var yapışık olarak 1.3 megapixel
birde logitech 2 + 1 var ses sıstemı watt ı etklıyo olabılır mı ?

sorun şu kasayı ılk kurdugumuzda oyunları (call of duty 5 ve underground carbon redalert 3 bunlar haric ) undercover,crysis warhead, (GTA IV de sorun yok yanı sıstem olarak sp3 fln oyunda orjınal) bu undercover ve crysis warhead GTA IV de sorun vermeye basladı yanı undercoverda donuyor crysisde en ride oynamam gerekıyor oynamıyor. Gta IV evden cıkıp kapıyı actıgım anda yollar siyah arabalar siyah insanlar haric belli bir metre sonuna kadar heryer siyah oluyor.. crysisde oyunu son ayarlara kadar getirdiğimde bir çatışmaya gırdıgm anda oyun sapıtıyor aşırı donma oluyor..
underco r da bi polisle yada boyle bol trafıklı yada bi yere carpıp yıktıgımda kasa cennete kadar gıdıp gelıyor donuyor fln ayaRları en kotuye getırmem gerekıyor..
Sonra Kasaya Vista yukledık 4 gb fln gorsun hanii .. ama sanrm xp 32bit de goruyo yanı 3.5gb yazmasına rağmen biosda.. neyse sonra vistada oyunlları ınternete bağlandıgım ıcın windowslive oyunları kacak oldugunu anlayınca butun oyunları bloke ettı gibi bişey oldu.. acıyorum oynu kapanıyor vs..
sonra pc ye gıdıp tekrar orjınal xp ımı yuklettım.. 50 kagıt aldılar oturduk orda kasaya oyunları yukledık tekrar oynayalm dedık.. yıne takıldı fln..
sonra adam başka bir ekran kartı takdı duzeldı..
dedi ben problemı cozuyum sana kartı gerı verıyım dedı..
cozdu oynadım bı sure orda oyun bı problem cıkmadı.. sanırım atı radeon a msj atmış.. oyle halletmış biraz karıştırdım pc yı...
Kasayı 1 hafta kullandım daha rezalet oldu

1.RD3 EN ILERI ayarlarda oynuyodum oynayamıyorum ekran fll sıyah oluyo menuler harıc
2.undercover duzelmıs biraz
3.crysis en ılerı yerıne yıne normal
4.GTA IV Karanlık olma problemı devam ve 1.5 2 dkk oynadıkdan sonra hata sanırım bellekde yeterı kadar yer gibi bişey diyor..
5.call of duty 5 1280x1024 ayarda yanı bu (ekrana gore ayarlı 1280x1024) 43 HZ OYNAMAM gerekıyor yoksa oda bum.

ARkadaslar cok sıkıldım aldıgımdan beri 3 kere garantiye gittim.. servisde resmen ezıyete ugradım.. adamlar ugrasmıyolar bile kkasayı alıyolar dıyolarkı 25 gun tamıre gıtcek ya ne demek bu ben bu kasayı alalı 1 ay olmadı 3 kere servıse gıttım kasayı almak ıcın para bırıktırdıım rezalet ya.. adam servisde diyo kı 2 oyunu kaldırmadı dıye bize eziyet cektırıyo var mı boyle bişey ya..

birde kasa bellı bir sure acık kaldıkdan sonra bir oyuna tıklarsam mesela RD3 yada GTA IV kasa kendıne rest atıyor...
Cok sıkıldım yardım edin .. :( bari ben kasayı goturdugumde diyim ki şu şu hatalar var onları duzeltın yapsınlar ya :(

bu arada son 1 haftadır kasanın ıcındekı fanların sesı dahada fazla cıkmaya basladı ve kasayı aldıgımda dıt lamazzdı dıtlamaya başladı acıldıgında 2 kere dıtlıyo... Benım dusunceme gore ekran kartında problem var ve ekran kartı biraz araştırdım 550 watt la 450 watt arası istio bende 390 watt bu bi problem mi ? :(



 


omrfrk

omrfrk

Üye
eğer güç kaynağı yeterli değilse en büyük problem budur.bilgisayar donanım hatalarında %99 güç sorunu ile ilgilidir.kolay gelsin.
 
umud34

umud34

Üye
    Konu Sahibi
saol bişey daha sorcam peki... ekranımın rengını hhanı gazı bitmeye başlayan televizyonlar olurya onun gıbı olmaya başladı son zamanlarda kasa sıfır yanı alalı 1 ay oldu ama ekranın rengı gıdıyo sacmalıyo pc ve ekran kartının sesi değişti .. yanımda oturan bi jumbo jet var sanır... ıvıvızıvızvızıvzı dıyo ses cıkartıo manyak gibi..
 

kKORAY06

Üye
kardeşim adamlardan aldıgın bütün pc cd lerini yükle olmassada büyük ihtimalle güç kaynagındn kaynaklanır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt