Samsung’un yeni Galaxy S6 edge Plus akıllısı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un yeni Galaxy S6 edge Plus akıllısı ortaya çıktı
Samsung s6 ile yaptığı yeni tasarımı anlaşılan uzun bir süre kullanacak gibi :hmmm


Samsung’un yeni üst seviye phablet modellerinden bir tanesi gelecek ay Galaxy S6 edge Plus olarak gün yüzüne çıkacak.


Samsung, gelecek ay içerisinde yeni bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de çok önemli iki akıllı telefon modelinin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Duyurulacak modeller arasında firmanın yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note 5 yer alırken, ayrıca Galaxy S6 edge Plus adı ile yeni bir model daha gelecek.



Samsung’un Galaxy S6 edge Plus modeli adından da anlaşılacağı üzere firmanın geçtiğimiz Mart ayında sunduğu amiral gemisi modeli Galaxy S6’nın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S6 edge’nin daha büyük versiyonu olacak.

Geçtiğimiz sene Galaxy Note 4’ün yanı sıra Galaxy Note Edge gelmişti ancak görülen o ki, Samsung, Note serisinde edge modeli sunmayacak.

Yeni akıllı telefon Galaxy S6 edge Plus hakkında bir çok bilgi gelirken, şimdi de cihazın dummy olarak tabir edilen maketi ortaya çıktı. Birebir cihazın kopyası olan dummy, sadece görsel olarak cihazın tasarımını gözler önüne seriyor.

Cihazın dummy versiyonu, Galaxy Note 4 ile yan yana koyularak, boyutlar hakkında da bilgi sahibi olmamız sağlanıyor. Bakıldığında Galaxy S6 edge’ye göre tasarım olarak hiçbir fark bulunmazken, sadece daha büyük bir versiyon olarak karşımıza geliyor.



Samsung’un bu yeni akıllı telefonunun kesin olmayan bilgilere göre teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile gelecek olan cihaz Samsung Exynos 7422 ya da Qualcomm Snapdragon 808 yonga setinden güç alacak.

16MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak olan cihaz Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Samsung’un yeni Galaxy S6 edge Plus akıllısı ortaya çıktı - MaxiCep
 


Üst Alt