Samsung'un yakında sunacağı Galaxy Note 7, yeni bir arayüz ile geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un yakında sunacağı Galaxy Note 7, yeni bir arayüz ile geliyor.
Samsung'un Ağustos ayında duyuracağı Galaxy Note 7 phableti hakkında yeni bilgiler geliyor.



Samsung'un önemli akıllı telefon modellerinden bir tanesi olarak Galaxy Note ailesinin en yeni üyesi kısa bir süre sonra Güney Kore devi tarafından resmi olarak duyurulacak. Son bilgilere göre Galaxy Note 7 adı ile gelecek olan akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri içerecek.



Samsung, iddialara göre 2 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve Galaxy Note 6 olarak gelmesi gerekirken, Samsung'un numaraları eşitleme isteğinden dolayı Galaxy Note 7 adı ile pazara sunulacak olan akıllı telefon ayrıca yeni Touchwiz arayüzü ile gelecek.

Bu yeni arayüzün geliştirilmeye devam ettiği yönünde daha önce bazı bilgiler gelmişti ve şimdi de HDBlog üzerinden yeni bir video yayınlandı. Bu yeni video da Galaxy Note 7'de yer alacak olan yeni Touchwiz arayüzünün nasıl olacağı gösteriliyor.

HDBlog, yeni arayüzü, çok daha basit, kolay, temiz ve daha az dikkat dağıtıcı olarak nitelendiriyor.

Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefonun sistem belleği 6GB olurken dahili veri kapasitesi de 64GB / 128GB / 256GB olarak üç farklı seçenek olarak sunulabilir.

Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 823 ve Samsung tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 8893 yonga setleri versiyona göre cihazda yer alacak. 12MP arka kamera ve 5MP Selfie kamerasına cihazda bulunurken, ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak gelecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung'un yakında sunacağı Galaxy Note 7, yeni bir arayüz ile geliyor.
 


The Pancar

The Pancar

Üye
Çok hızlı telefon çıkartıyor
 
xmustx

xmustx

Üye
Android N zaten bu hafifliği içinde barındıracağı İçin bir nevi kolay geçiş sağlayarak hızlı bir güncelleme takvimi sunmak için bir adım olarak algıladım.Sanki amoled ekranda diğer android cihazların arayüz hafifliği ve basitliği var.Pek beğenmedim.
 
Bülent872

Bülent872

Üye
İsterse başka madenden üretsinler, samsung işte.
 


Üst Alt