Haber Samsung'dan Galaxy J3 Pro akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'dan Galaxy J3 Pro akıllı telefon duyurusu geldi
Samsung'un Galaxy J ailesine yeni bir akıllı telefon daha dahil oldu.



Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen ve satış rakamları ile de lider durumda olan Güney Kore deviSamsung, bu sene bir çok yeni model duyurusu gerçekleştirdi. Özellikle Gaalxy S7 ve Galaxy S7 Edge ses getirirken, diğer taraftan Galaxy A (2016), Galaxy J (2016) ve Galaxy C modelleri pazara sunulmuş durumda.



Yeni duyurular firmadan gelmeye devam ederken, yeni bir akıllı telefon modeli daha firma tarafından gün yüzüne çıkartıldı. Akıllı telefon Galaxy J3 Pro olarak adlandırılırken, firmanın resmi Güney Kore web sitesinde listelenmiş durumda.

Samsung Galaxy J3 Pro akıllı telefonun teknik özellikleri de listelenirken, bunlara bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlükte dokunmatik ekran sunmakta. 2GB sistem belleği bulunan akıllı telefonda ayrıca dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 16GB olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon gücünü ise 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden alırken, ayrıca 8MP arka kamera içeriyor ve cihazın Selfie kamerası da ön tarafta 5MP olarak konumlandırılmış.

142.2 mm x 71.3 mm x 8 mm ölçülerinde olan Samsung Galaxy J3 Pro'nun ağırlığı da 139gr. Ayrıca Google tarafından geliştirilen Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 2.600mAh bataryaya sahip olan cihaz çift SIM kart desteği de sunuyor.

Samsung'dan Galaxy J3 Pro akıllı telefon duyurusu geldi
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
600 700 Den Aşaği Olması Gerek Fiyati
 
byAndroid

byAndroid

Üye
900 lira fiyat olacak benden söylemesi

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt