Telefon Tavsiyesi Samsung telefonlar için videoları mp4'e çevirme(resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Samsung telefonlar için videoları mp4'e çevirme(resimli anlatım)
Arkadaşlar selam

Birçok kişi mp4 e çevirdiğim videoları telefona atmama rağmen açılmıyor gibi şikayetlerde bulunmuş. Ben kısaca size anlatayım,

Programımız total video conver için,(Eski sürümlerde farklı olabilir)

Adım 1: Videoyu atıyoruz ve video file'den mp4 ü seçiyoruz.




Adım 2:Output profile setting'e tıklıyoruz




Adım 3: Audio option'dan resimdeki gibi ayarları ayarlıyoruz.




Adım 4: Video option'dan ise gene resimdeki gibi ayarları yapıyoruz.



Adım 5: Burada ise videonun boyutunu ayarlıyoruz. Telefonunuzun ekranıza göre, benim ekran 320x240



Adım 6: Burada yeni taslağı kaydetmek istiyor musunuz diye soruyo. Buna evet derseniz, bu ayarları bir daha yapmak zorunda olmazsınız.Hayır derseniz ise, bu ayarları her seferinde yapmak zorunda kalırsınız. Ben o yüzden evet dedim.



Ardından videoyu telefonumza atıyoruz ve hayırlı olsun. Ancak karelenme olacaktır.Özellikle video bite'yi 15 veya üstü yapmayın açmaz.(Tabi telefonunuzun fsp'si 30 değilse, eğer öyle ise video bite'yi 30 da yapabilirsiniz. Ben o yüzden samsung'un kendi programıyla çeviriyorum o herşeyi kendi yapıyor zaten.

Bu adresten önce programı indirip kuralım.Bu program genoa için geçerlidir.Kendi telefonunuzu bulup aynı yazılımı indirebilirsiniz.




Adım 1: Resimdeki gibi video dönüştürücüye tıklıyoruz.




Adım 2: Açılan sayfanın üst tarafında bulunan ayarlar sekmesine tıklıyoruz. Önümüze gelen sayfada yeni telefonum yazan yerin üzerine çift tıklıyoruz.Önümüze resimdeki gibi bir sayfa geliyor ve istediğimiz gibi ayarları yapıyoruz ve tamam diyoruz.




Tavsiye: Total video convert ile çevrilen videolarda kararmalar veya karelenmeler görülebilir. Pc studio da ise bunlar çok az görülmekte ama pc studio da ise videolar normalden daha karanlık çıkıyor

Total video ile çevrilen mp4 videosunda ki sorunlar.




Sami yusuf'un you came to me videosu'dur. Aynı videoyu çevirip sonucu paylaşabilirsiniz.Bir teşekkürüde çok görmeyin artık. Onca uğraştım yani. Sorun yaşayan arkadaşlar gene sorunlarını paylaşsınlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt