• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung i5510 Galaxy 551 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung i5510 Galaxy 551 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Bir ay öncesinde kapılarını ziyaretçilere açan IFA 2010 etkinliğinde boy gösteren Samsung i5510 Galaxy 551 isimli mobil cihaz, Android OS 2.2 Froyo işletim sisteminin alt yapısını kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oldukça şık ve sade bir tasarıma sahip olan cihazda ekran altına konumlandırılan QWERTY klavye ile birlikte kolay bir şekilde SMS yazmak ve E-Posta oluşturmak mümkün kılınıyor. Nihayet resmiyet kazanan mobil cihaz ile ilgili teknik özellikleriyse şöyle sıralayabiliriz;
• 3.2 inç genişliğinde, 240 x 400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekran,
• 667 Mhz frekans hızında çalışan mobil işlemci,
• TouchWIZ 3.0 arayüzü,
• HSDPA (7.2 Mbps) desteği,
• 3.0 Megapiksel çözünürlüğünde kamera,
• 3.5 mm kulaklık girişi,
• 160 Megabayt kapasitesinde dâhili bellek,
• 16 Gigabayt’a kadar arttırılabilir MicroSD kart yuvası,
• DivX video oynatabilme desteği,
• Wi-Fi ile kablosuz ağ bağlantısı,
• GPS ile konum veri bilgisi,
• Bluetooth ile kablosuz veri aktarımı,
Samsung Galaxy S modeli kadar başarılı olması beklenilen i5510 Galaxy 551’in çıkış tarihi ve fiyatı hakkındaki bilgiler netleşince karşınızda olmak üzere hoşçakalın.
Samsung
 


salih1906baba

salih1906baba

Üye
samsung bu devirde nden böyl dandik telefonlar üretio ya
 

Dj X-razy

Üye
samsung bu devirde nden böyl dandik telefonlar üretio ya

nesi dandik gerçekten merak ediyorum.. telefonu kullanmadan yorum yapıyorsunuz.

telefonu alalı iki hafta oldu ve telefon tam manasıyla muhteşem. Yok yok denilebilecek bir telefon.
dokunmatiği süper, çok hassas.
2.2 Froyo olarak gelmesi + bi özelliği zaten.
Hem ekran klavyeleri hemde diğer klavyesi gayet kullanışlı ve yazı yazmak bilgisayarda yazmak kadar kolay.
internet sayfalarını çok hızlı dolaşıyor. kasma olayı olmadı şimdiye kadar.
multi-touch özelliğini oyunlarda dahi hiç kasmadan kullanabilmek çok güzel bişey.
içerisinde S-Android ve Slide ME android marketleri yüklü olarak geldi.
Görev yöneticisi programını ayrıca yüklemeye gerek yok. o da içerisindeydi ve karttan uygulama yüklemek için apk manager gibi uygulamalara da gerek duymuyor karta atıp seçtiğinizde direk yükle seçeneği geliyor.
 

4fakelove

Üye
(Dj X-raz) hd video nasıl ıyı ızlenebılıyor muu flash yukseltebıldın mı versıyonunu
 

mesuudu

Üye
telefonu alalım bir kaç hafta oldu ve tam anlamıyla muhteşem.sunulan tüm özelliklerini sornunsuz bir şekilde kullanıyorum.almak isteyen hiç düşünmeden alsın.

(Dj X-razy) arkadaşım multi touch dediğin nedir ?tam olarak açıklarsan sevinirim.
 

egypt3304

Üye
telefonu alalım bir kaç hafta oldu ve tam anlamıyla muhteşem.sunulan tüm özelliklerini sornunsuz bir şekilde kullanıyorum.almak isteyen hiç düşünmeden alsın.

(Dj X-razy) arkadaşım multi touch dediğin nedir ?tam olarak açıklarsan sevinirim.

multitouch telefonun 2 parmağı birden algılama özelliği oluyo.mesela fotoğrafları iphone da olduğu gibi 2 parmağınla yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyosun yapması gerçekten çok zevkli :ehe
 

ahmettte

Üye
arkadaşım fiyatı nekadar ve nerden aldın
 

demiroktay_1

Üye
Bu telefonu 21 gündür kulllanıyorum gayet hızlı bir telefon. benim hızıma bile yetişebiliyor :). 3g yi açtığım zaman internet çok hızlı. ekran hassaslığı mükemmel çoklu dokunmatik olduğundan çok keyifli bir ekranı var. resetif ekranlar gibi birşeyi seçmemiz için darbe uygulamama gerek yok dokunmam yeterli.(yanlız sadece parmakla dokunabiliyorsunuz eldivenle çalışmıyor). geçişler bir telefona göre mükemmel seviyede, o resimlerin ve menüler arasındaki geçişi görmelisiniz akıyor gidiyor. dokunmatik Qverty klavyesi size kendi klavyesini unutturacak kadar iyi. Çözünürlüğüne gelince o normal düzeyde, yani baktıığınızda ekran gayet güzel görünüyor. kamerası da ışığa bağlı iç mekanda bile olsa yeterli ışığı bulduğunuzda ve ışığı arkanıza alıp birazda titretmeden çektiğinizde iyi resimler çekiyor. yani biraz özen göstermeniz gerekecek fotğrafçı gibi çekmeye çalışacaksınız. zaten ben telefonda mükemmel çözünürlük aramıyorum diyorsanız bu telefon tam size göre derim. donmalara gelince şu ana kadar birkaç kez sadce mesaj yazarken karşılaştım o da tamamen benim parmak hızımdan kaynaklanıyor olabilir çünkü daha bir tuşa bastığmda onu ekranda gösterirken diğer tuşa basmaya çalışıyorum o yüzden olabilir. Görev yöneticisi sayesinde programı kapatmaya gerek duymadan bir tuşla masaüstüne gelip görev yoneticisinden kolayca kapatabiliyorum. 7 tane masaüstü yani bekleme konumu var ve bunlar arasındaki geçiş sadece bir parmak hareketiyle ekranı kaydırmak. tabi ekranın üst kısmında kısyolları da var. istediğiniz masaüstüne istediğiniz uygulama kısayol yada kişi ekleyebilirsiniz. youtube, facebook ve mynet gibi pekçok sitedeki videoyu gayet iyi izleyebiliyorum. RAM yönetimi sayesinde ram daki geçici kayıtları silerek ram ın şişmesini önleyebiliyorsunuz. otamatik güncelleştirmeleri kapatarak, gps ve wifi yi kapalı tutarak, kullanmadığım zamanlarda 3g yi kapatarak,ekranın parlaklığını min. düzeye getirerek ve ram yönetimini kullanarak telefonumu TAM 4 GÜN KULLANDIM . genelde 3 gün gidiyor ki bu telefonlar için gayet ideal. internette gezinirseniz telefonu çok kurcalarsanız 2 gün gidiyor. buda gayet iyi. Aslında anlatacak çok şey var dilerseniz bana ulaşın sorularınızı yanıtlayayım e mail adresim [email protected] böyle bir imkan verip bi ze bu imkanı tanıyan site yönetimine çok teşekkür ederim. tekrar görüşmek üzere.
 
mirafiori

mirafiori

Üye
arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum ve iyi ki bu telefonu aldım diyorum
*ilk olarak telefonun malzeme kalitesi ve tasarımı gayet güzel ben telefonu internetten aldım ve satın almadan önce fotoğraflar dışında hiç görmedim.hantal bir telefon bekliyordum ama boyutları gayet orantılı.
*ekran kalitesi ve çözünürlük benim beklentimi karşıladı.(bazı arkadaşlar çözünürlüğün az olduğundan söz etmiş.)
*kamerasının çözünrlüğü ve fotoğraf kalitesi vasat düzeyde ve flaş yok.ancak profesyonel fotoğraf makinesi kullandığım için ben pek de umrumda değil:)
*qwerty klavye çok güzel ve kullanması geyet kolay ve eğlenceli.aynı şekilde sanal klavyede hem dik kullanımda hemde yatay kullanımda başarılı.
*dokunmatik bu telefonda gayet iyi evde nokia 5530 xm var samsung'un dokunmatiği yanında uzay teknolojisi gibi :) çoklu dokunma(multitouch) kullamımı kolay ve stabil.
*internette gezinmek için yeterli bir telefon.
*gps, internet bağlantısı yokken berbat ama bağlantı varken ve açık alanda neredeyse nokta atışı yapıyor.iphone 4 ile aynı yerde karşılaştırma yaptım ve hassaslığı çok iyi, sadece 4 metre sapma yaptı ancak kapalı mekanda gps hassaslığı kötüleşiyor.evdeyken konumumu alt sokakta gösteriyor.
*şarj girişinin miniusb olması çok işlevsel bilgisayara kabloyla bağlandığında şarj ediyor.şarj süresine çok dikkat etmedim.
*bataryanın kullanım süresi internette gezinirken baya düşüyor.telefon bütün gün elimdeyken şarj 1 gün gitti.normal kullanımda 2 gün gidiyor şarj süresi.bataryanın 1200 miliamper olması bu telefona yakışmamış.
*wi-fi ve 3g çekimi gayet iyi.vodafone 3g kullanıyorum ve birçok yerde 3g sinyalini iyi seviyede buluyor.
*kısaca bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.aylarca araştırma yaptım ve bunu aldım geyet memnunum. ki ben kemik bir nokia kullanıcıydım ve hayatta samsung telefon almam diye ortalıkta gezinirdim.:) ama bu saatten sonra nokia telefonların yanına fazla yaklaşmam.
*son olarak android süper bir işletim sistemi özellikle 2.2 kullanımı kolay ve stabil.
(not:bu yazı on4,manettino ve mirafiori nickleriyle yazılmıştır.)
 

power of mind

Üye
bu telefon b5310 corby prodan biraz daha üstün özellikli gibi duruyo. Ama corby pronun ön yüzünde de görüntülü görüşme için küçük bi kamera vardı bunda yok sanki?
 

bebe88

Üye
arkadaşlar bu telefonun görüntülü konuşma özelliği mevcut mu acaba...
 
Ocean258

Ocean258

Üye
guzel telefon ama işlemcısı ıle kamerasını bıraz daha yuksek yapabılırlermıs.. :dry:
 
tempestshine

tempestshine

Üye
benim amcamda var harika bir telefon bence :)
 

EMRE COSKUN

Üye
samsung galaxy gt i 5510 - 4 aylik cihaz satiyorum almak isteyen arkadaslarla gorusup fiyati o zaman soyliyecegim... Cihaz harika
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt