Haber Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus İçin Yeni Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus İçin Yeni Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi Geldi
Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için yeni bir Android 8.0 Oreo beta güncellemesi dağıtmaya başladı.


Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için yeni bir Android 8.0 Oreo beta güncellemesini beta programı kapsamında yer alan kullanıcılar için göndermeye başladı. Bu dağıtılan yeni güncelleme bu cihazlar için son sürüm beta güncellemesi olabilir. Yeni beta şu anda Hindistan'daki kullanıcılar için yayınlanmaya başladı. Diğer ülkeler için ise çok kısa süre içerisinde yayınlanmış olacak.

https://www.maxicep.com/samsung-oreo-ile-calisan-galaxy-s8-s8-da-dolby-atmos-olmayacagini-acikladi
Samsung, Oreo ile Çalışan Galaxy S8 / S8 + 'da Dolby Atmos Olmayacağını Açıkladı
Bu yeni beta sürümünün yazılım numarası ZRA5 olarak belirtilmiş durumda. Güncelleme Oreo beta sürümü yüklü olan cihazlara direkt olarak OTA üzerinden kısa süre içerisinde gelecektir. Bu yeni güncelleme telefonlar için herhangi bir yeni özellik getirmiyor, ancak birçok hata düzeltmesi ve diğer sistem geliştirmelerini içerisinde barındırıyor. Aynı zamanda en yeni Ocak ayı Android güvenlik yamasını cihazlara yüklüyor.



Daha önce de belirttiğimiz gibi, büyük olasılıkla bu cihazlar için yayınlanan son Samsung Android 8.0 Oreo beta güncellemesi olacak. Yaklaşık bir iki hafta içinde kullanıcılar son kararlı Oreo güncellemesini almaya başlayabilir. Samsung yaptığı bir açıklama ile daha önce, beta programının 15 Ocak'ta sona ereceğinden bahsetmişti. O sebeple çok büyük ihtimalle bu güncelleme son Oreo beta güncellemesi olacak.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri, Android Oreo işletim sistemi ile birlikte Wi-Fi Alliance sertifikasında ortaya çıktı. Henüz bu yeni beta güncellemesini almadıysanız, güncellemeyi kendinizin elle kontrol etmesi gerekebilir. Cihazınızın ayarlar menüsünden yazılım güncelleme kısmına giderek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Aşağıdaki görselde dağıtılan bu yeni Galaxy S8 ve S8 Plus Oreo beta güncellemesinin değişiklik listesini görebilirsiniz.


Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus İçin Yeni Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi Geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut


Buraxlive

Buraxlive

Üye
keske betaya bizde katılabilseydik.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
phasan

phasan

Üye
Sony xz premium kullanıyorum nerdeyse bize 8.1 gelecek daha samsung vermedi Android 8

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
serecans

serecans

Üye
Dolby atmos gelsin başka birşey istemiyorum sahsim adına
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt