Samsung Galaxy S8 iki farklı versiyon olarak geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 iki farklı versiyon olarak geliyor
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8, 2017 başında pazara sunulacak...


Samsung, şu sıralar büyük bir sorun ile boğuşuyor. Firma batarya problemlerinden dolayı Ağustos ayında sunduğu phablet modeli Galaxy Note7'nin satışlarını tamamen durdurdu. Cihazın üretimini de durduran firma, ayrıca Galaxy Note7'yi satın alanlara da paralarını iade edecek.



Samsung, Galaxy Note7'den dolayı oldukça zarar edecek ve yeniden çıkış için de kısa dönem içerisinde sunacağı en önemli model Galaxy S8 olacak.

Çin üzerinden gelen bilgilere göre Samsung'un yeni Galaxy S8 akıllı telefonu iki farklı versiyon olarak pazara sunulacak. Bu versiyonlardan bir tanesi 5.1" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve büyük ihtimalle bu versiyon 2K çözünürlükte kavisli ekran ile sunulacak. Diğer versiyon ise 5.5" büyüklüğünde ve 4K çözünülürlükte kavisli ekran ile gelecek.

Apple'ın iPhone 7 Plus modelinde olduğu gibi Galaxy S8'in de büyük versiyonu çift kamera tasarımı içerecek.

Samsung Galaxy S8 yonga seti olarak da önceden olduğu gibi Snapdragon ve Exynos olmak üzere iki farklı versiyon olarak geliyor. Bu versiyonlardan bir tanesinde Qualcomm Snapdragon 830 bulunacak, diğer versiyon da Samsung'un Exynos 8895 yonga setinden güç alacak.

Ayrıca bir başka gelen bilgi de Galaxy S8'in Viv AI kişisel sesli asistan ile sunulacak olması. Bu yeni asistan S-Voice'ın yerini alacak. Viv AI, Siri'nin de yaratıcısı Viv Labs'dan geliyor.
Samsung Galaxy S8 iki farklı versiyon olarak geliyor
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
4K VE EDGE EKRANI İLGİNC :hmmm
 


Üst Alt