Samsung Galaxy S3 için "Power Bank Case"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 için "Power Bank Case"
Merhaba arkadaşlar. Benimde bazen maduru olduğum bir konu. Galaxy S3 telefonun özellikleri ve ekranın boyutları neticesinde pili biraz erken tüketen bir cihaz. Günlük kullanımda çok sıkıntı çıkarmasa da seyahatler de yoğun kullanımlarda biraz sıkıntılı bir konu. Bu konuyu kesinlikle bir reklam amacıyla açmadım. Sadece Galaxy S3 kullanıcılarının biraz daha bu konu hakkında bilgi sahibi olması ve bilinçlenmesi amacıyla açtım. Ürünü isteyen internette aratıp daha detaylı inceleyebilir.

Şimdi;

Nedir bu "Power Bank Case" ?

Türkçeleşmiş hali "Güç Ünitesi Kılıfı" veya diğer adıyla "Bataryalı Kılıf". Öncelikle genel bakış itibariyle bu bir kılıf. Telefonun arkasına takıp kullandığımız kılıflardan tek farklı biraz daha büyük. Bunu resimlerle açıklayacağım. Siyah ve beyaz rengi internete var.





Telefonun çok amaçlı girişine oturan bir kılıf.



Mantık itibariyle basit bir kılıf. Ama içi pil olan bir kılıf. Telefonu hem koruyan hem de sarj eden bir kılıf. Yedek pil değiştir uğraşı olmadan tek bir düğme ile telefonu kılıfından sarj ettiğinizi düşünün. Aynen de öyle bir kılıf. Telefonunuzu sarja taktığınızda kılıfla telefonun pili dolmaya başlar. Tam net bir bilgim yok ama küçük araştırmalarım neticesinde yabancı sitelerde sarj olurken bazı kılıflar önce telefonun sarj olmasını sağlayıp arta kalan zamanda kendini sarj ediyor. Bazıları da aynı anda sarj oluyor. Genel olarak çoğunluğu 3000MAh ve üzeri güce sahip. Telefonun orjinal pili 2100 MAh.

Kullanımda olduğunda üzerindeki LED lambalarla şarj durumunu size gösteren modelleri de mevcut.




Bazı markalar kılıf ve ve harici dışında bu ürüne stand ayağı da ekleyebiliyor. Böylece film izlerken masanın üstüne ayağını açıp koyabilir ve arkadaşlarınızla da izleyebilirsiniz. veya tabi ki başka amaçlar için de kullanılabilir. :)




Sonuç olarak her sorunun bir çözümü vardır. Umarım açıklayıcı ve bilgilendirici olmuştur. Dediğim gibi hiç bir şekilde reklam amacım yok. Olsa buraya markayla birlikte eklerdim bir da para kazanmış olurdum :)
 


hunter41

hunter41

Üye
başka telefonlar için var mı acaba :hmmm
 
metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki de akıllı telefonların çoğu için mevcut :)
 
avcitalip

avcitalip

Üye
neredeyse her telefon için mevcut fakat biraz pahalılar ve 1 yıl içinde bozulduklarını duydum,bende alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim sonradan düşündüm ve dedim ki yedek bir batarya alıyım dedim ve bataryaların fiyatlarını öğrendim yaklaşık 50-60 TL orijinal bataryaları ve dedim bir tane alıyım sonra vazgeçtim içindeki kendi bataryası yetiyor dedim gerçektende yetiyor 1 Günü rahatlıkla çıkarıyor :)
 

m-eri

Üye
juice defender kullanıyorum bence etkiliyo batarya süresini bi deneyin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt