Samsung Galaxy S IV Zoom resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S IV Zoom resmi olarak duyuruldu
Durmaksızın yeni akıllı telefon ve tabletleri üzerinde çalışmalarını sürdürenSamsung‘dan yeni cihaz duyuruları gelmeye devam ediyor. Nisansonunda yeni amiral gemisi Galaxy S IV’ü sunan firma, arkasından Galaxy S IV‘ün farklı versiyonlarını duyurmuştu.
İlk olarak Samsung, yeni amiral gemisinin daha küçük boyutlu ve biraz daha düşük teknik özelliklere sahip olan modeli Galaxy S IV Mini‘yi gün yüzüne çıkarmıştı. Bu duyurudan bir süre sonra, bu sefere suya ve toza dayanıklı yapıya sahip, ancak donanım olarak büyük oranda Galaxy S IV‘e benzer Galaxy S IV Active modelini duyurmuştu.Firmadan şimdi de Galaxy S IV Zoom duyurusu geldi. Fotoğraf makinesi, akıllı telefon hibrit modeli olarak da nitelendirebileceğimiz cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 4.3″ büyüklüğünde ve 960×540 pikseldokunmatik Super AMOLED ekran ile geldiğiniz görüyoruz. 1.5Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alıyor.Samsung Galaxy S IV Zoom ayrıca 1.5GB sistem belleği ile geliyor. Bu özellikler ile Galaxy S IV Mini‘ye benzer bir duruş sergiliyor.En önemli donanım bileşeni olarak kamerasına baktığımızda, arka yüzündeCMOS sensör ile 10x optik zum sunacak olan OIS (optical image stabilization) özelliğine sahip, 24-240mm F3.1-F6.3 lens içeren 16MPkameranın yer aldığını görüyoruz. 125.5mm x 63.5mm x 15.4mm ölçülere baktığımızda bir kalın olduğu görülüyor. 2.330mAh batarya ile gelen Samsung Galaxy S IV Zoom Google Android 4.2.2 Jelly Beanüzerinde çalışıyor.

http://www.maxicep.com/portal/samsung-galaxy-s-iv-zoom-resmi-olarak-duyuruldu.html
 


Kerim.

Kerim.

Üye
10x optik zoom:oha:
 
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye


Yapma ya.fotograf makinesimi bu?

Bu Galaxy Camera'nın yeni versiyonu.. http://www.tamindir.com/samsung-16-megapiksel-kamerali-galaxy-s4-zoomu-duyurdu_h-4131/ Telefona mı benziyor sence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt