Haber Samsung, Galaxy Note7 için ilk reklam filmini yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy Note7 için ilk reklam filmini yayınladı
Note 7 alacaklar parmak kaldırsın elleri görelim :ehe

Akıllı telefon pazarında mücadelesini sürdüren en başarıl üreticilerden olan Samsung, 2015'de liderliğini korurken, 2016 ilk çeyrek ve ikinci çeyrekte de liderliği kimseye bırakmıyor. Bu sene özellikle Galaxy S7amiral gemisi ve bu cihazın büyük ve kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge büyük başarı kazanırken, bir kaç gün sonra da başka bir önemli üst seviye akıllısını tanıtacak.



Galaxy Note7 adı ile gelecek bu akıllı telefon önceki Galaxy Note modelleri gibi S-Pen desteğine sahip olacak ve 2 Ağustos tarihinde ABD, İngiltere ve Brezilya'da düzenlenecek olan Unpacked etkinlikleri ile resmi olarak tanıtılacağı kaydediliyor.

Galaxy Note7'nin tanıtılmasına çok az bir zaman kaldı ve firma bu cihazı için tanıtımlara da başlamış durumda. Samsung Mobile Güney Kore tarafından Galaxy Note7'nin ilk TV reklamı sunulmuş durumda. Bu reklam filminde henüz cihazı göremediğimizi belirtelim. Şu an için sadece teaser bilgiler veriyor.

Samsung'un yeni akıllısı iddialara göre 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekrana sahip olacak ve ekranın ayrıca iki yanı kavisli olarak geleceği ifade ediliyor. 4GB sistem belleği içerecek olan cihaz ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Qualcomm Snapdragon 821 ya da Samsung Exynos 8893 olmak üzere iki farklı yonga seti içeren iki farklı versiyon dünya genelinde sunulacak ve 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP Selfie kamerasının akıllı telefonda yer alması bekleniyor.
Samsung, Galaxy Note7 için ilk reklam filmini yayınladı

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kilit ekranın reklamını yapmış sanki :)
 
xmustx

xmustx

Üye
Usta bu telefon cok deli birsey ya benm arkadasimda var havuza girdigimizde gerizekali telefonla girdi moyonun cebinde inanmassiniz gercekten hic birsey olmadi

sitesinden gönderildi.
Yavaş salla telefon çıkmadı daha fake hesap :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve satilikaraba


Üst Alt