Samsung Galaxy Note7 akıllı telefonun çıkışı bazı ülkelerde gecikecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note7 akıllı telefonun çıkışı bazı ülkelerde gecikecek
Samsung'un 2 Ağustos tarihinde duyurduğu yeni akıllı telefonu Galaxy Note7 bit çok ülkede ön siparişe sunulmuş durumda. Üst düzey teknik özellikler ile gelen yeni akıllı telefon suya dayanıklı yapı da içerirken, Samsung, 19 Ağustos tarihinde bu akıllı telefonu global pazarda satışa çıkartacak.



Galaxy Note7 oldukça ilgi görüyor ve firmanın ön siparişler ile de yüzü gülerken, kısa süre önce Galaxy Note7'nin Samsung'un anavatanı Güney Kore'de ön sipariş rekoru kırdığı bilgisi gelmişti. Ayrıca farklı ülkelerden de oldukça iyi sonuçlar gelirken, bazı pazarlar için kötü haberler gelmeye başladı.

Hollanda Samsung, yeni bir duyuru gerçekleştirdi ve Galaxy Note7'nin Hollanda çıkış tarihinin gecikeceği bilgisi geldi. Samsung, bu durumu beklenmeyen yüksek talebe bağlarken, bu ülkede çıkış 2 Eylül - 9 Eylül tarihleri arasında olacak. Ayrıca Hollanda'nın yanı sıra Rusya ve Ukrayna'da da çıkış tarihinin 2 Eylül'e ertelendiği bilgisi geldi.

Galaxy Note7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED ekran içerirken, cihaz Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890olmak üzere farklı pazarlarda farklı yonga seti ile sunuluyor.

4GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB olurken, ayrıca 12MP Dual Pixel arka kamera ve 5MP ön kamera ile geliyor. İşletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallowolmakta.
Samsung Galaxy Note7 akıllı telefonun çıkışı bazı ülkelerde gecikecek
 


Üst Alt